مهدی رشیدی در اولین جلسه کارگروه عمرانی با حضور رابطین مردمی سازی در دستگاههای اجرایی استان در ۲۷ فروردین ماه اظهار کرد: فعال شدن رابطین مردمی سازی در جهاد تبیین و افزایش مشارکت مردم در امور عمرانی و اقتصادی برای سال جدید هدف اصلی باشد چون از ظرفیت مردم میتوان در اجرا و نظارت بهره برد.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین حوزههایی که با مردم سر و کار دارد حوزه عمرانی و زیر ساختها است که از اهمیت ویژهای برخوردار است، افزود: اقدامات دولت سیزدهم در استان برای حوزه عمرانی بی نظیر است.
رشیدی مهم ترین اقدام دولت را سفرهای استانی و مصوبات آن دانست و گفت: ماحصل آن تصویب انتقال آب های شمال استان و اخذ ماده ۲۳ آن، انتقال پساب بجنورد به پتروشیمی با اعتبار ۱۳۰۰ میلیارد تومانی از مهم ترین دستاوردهای حوزه عمرانی است .
وی در ادامه خاطرنشان کرد: ۴۲۰۰ میلیارد تومان تا کنون از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان محقق شده است .
این مقام مسئول به نقش مهم رابطین مردمی سازی در حوزه عمرانی اشاره کرد و افزود: رابطین مردمی سازی در جهت تبیین دستاوردها، آگاهی لازم را داشته باشند و اطلاع رسانی کنند که مشارکت مردم در حوزه عمرانی به حصول توفیقات فراوانی منجر میشود.
وی در ادامه اشاره ای به بخشی از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان داشت و گفت: برای محور جنگل گلستان به بجنورد ۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار و سد گلمندره نیز ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار در یک سال اختصاص یافت که از اقدامات مهم استان است.
معاون عمرانی استانداری خراسان شمالی با تاکید بر ارتقای شاخص راه روستایی، تصریح کرد: طرحهای هادی در بیش از ۳۲۰ روستا اجرا شد که تمام روستاهای بالای ۲۰ خانوار مطالعات طرح هادی دارند و ۱۱۶ روستا در قالب اجرای طرح هادی مورد بازنگری قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه ۱۲۵۰ میلیارد تومان پروژههای مصوب آموزش و پرورش داریم، اظهار کرد: بالغ بر ۱۱ هزار متر مربع مدرسه ساخته شده است.
رشیدی افزود: اهتمام جدی دولت و رئیس جمهور بر پیگیری حوزه مسکن ملی بر کسی پوشیده نیست.
وی یکی از مهم ترین اقدامات در حوزه مردمی سازی را مولد سازی بیان کرد و گفت: مولد سازی از اقدامات ابتکاری دولت به شمار میرود به طوری که با تهاتر دستگاههای اجرایی ساختمان های بلا استفاده مورد بهروری قرار میگیرد.
وی، طرح کاشت یک میلیارد درخت را از دیگر طرحهای مهم دولت عنوان کرد و افزود: در همین راستا در خراسان شمالی دو میلیون اصله نهال تولید شده است و این در حالیست که در گذشته چنین رقمی وجود نداشته است.
انتهای پیام
نظرات