«سیده عالیه قوامی» با حضور در کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد و تشریح اهمیت انتقال دبیرخانه دائمی این جشنواره به شهر میراث تاریخی جهان، این مقوله را فرصتی برای جذب گردشگر داخلی و خارجی دانست.
وی در ادامه یزد را خاستگاه ادبیات کودک و نوجوان ایران و مهد مهدی آذر یزدی برشمرد و از قصهگویی به عنوان آسانترین، ارزانترین، در دسترسترین و موثرترین ابزار تربیتی و پرورشی یاد کرد.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان استان اضافه کرد: ۲۳ خرداد همزمان با روز ملی قصهگویی ایرانی از پوستر بیست و ششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی رونمایی خواهد شد و این حرکت فرهنگی تا ۱۸ تیر، سالروز وفات پیر نیک اندیش استاد مهدی آذر یزدی و روز ملی ادبیات کودکان و نوجوانان ایران و سالروز ثبت جهانی یزد در یونسکو ادامه خواهد داشت.
رییس دبیرخانه جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، کارنامه درخشان کانون استان یزد در حوزه قصه و قصهگویی، استقبال و حمایت مسئولان استانی، زادگاه پدر ادبیات کودکان و نوجوانان ایران و اولین شهر ثبت تاریخی جهان در ایران را از عوامل انتخاب یزد به عنوان «پایتخت قصه ایران» دانست و این مقوله را پیوست فرهنگی برای گردشگری و جذب گردشگران داخلی و خارجی عنوان کرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی کانون پرورش فکری کودکان یزد، ارتباط با خواهر خوانده های یزد و ارسال فراخوان و جذب قصه گو از سایر کشور ها و هفته های دوستی کانون از دیگر موضوعات مطرح شده در این نشست بود که اعضای کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد با استقبال از این پیشنهاد، موضع خود را مثبت اعلام کردند و پیشنهاداتی نیز ارائه کردند.
«فخرالسادات خامسی» عضو شورای اسلامی شهر و کمیسیون گردشگری ضمن ابراز خرسندی از ایجاد چنین فرصتی اشاره کرد: اگر در هر حوزه ای کودکان را مرکز توجه قرار دهیم مسیر را درست انتخاب کردهایم.
«فاطمه زارع» دیگر عضو شورا و نایب رییس کمیسیون گردشگری نیز از این فرصت برای آموزشهای شهروندی و پیوست فرهنگی ثبت جهانی یزد یاد کرد و برای اختصاص فضایی مناسب در بافت تاریخی و گردشگری یزد پیشنهاداتی ارائه کرد.
انتهای پیام
نظرات