فرشته سادات طباطبایی قمی، مدیر عامل این شرکت دانشبنیان در گفتوگو با ایسنا، گفت: تمرکز تحقیقات ما پلاسمای سرد است و در تلاش هستیم تا این فناوری را وارد صنایع مختلف کنیم.
وی اولین صنعتی را که برای رسوخ این فناوری در این شرکت انتخاب شد، حوزه بهداشت و درمان دانست و اظهار کرد: ما با استفاده از پلاسمای سرد دستگاههای تصفیه هوا را به تولید رساندیم که در حال حاضر مجوزهای آن از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اخذ شده است.
طباطبایی، لوازم خانگی و نساجی را هدفگذاری دیگر این شرکت دانست و ادامه داد: پلاسمای سرد حالت چهارم ماده است و این فناوری به حفظ محیط زیست کمک شایانی میکند.
مدیر عامل این شرکت با اشاره به جزئیات این دستگاه، توضیح داد: برای حفظ کیفیت هوای محیط از روشهای تهویه، تصفیه و ضد عفونی کردن استفاده میشود. تصفیه هوا، هواسازهایی است که در کلیه منازل وجود دارد و دستگاه ضدعفونی کننده نیز یک سطح از دستگاههای تصفیه هوا بالاتر است و در سیستمهای هواساز تنها ذرات جذب میشود.
طباطبایی خاطر نشان کرد: در دستگاههای ضد عفونی کننده ذرات معلق در هوا از بین میروند و دستگاه ضد عفونیکننده مبتنی بر پلاسمای سردی که در این شرکت به تولید رسیده است، هیچ ماده مصرفی ندارد؛ بلکه دارای محفظهای است که هوا را مکش میکند و طی فرآیند ذرات را جذب کرده و از بین میبرد و هوای سالم و پاک را خارج میکند.
انتهای پیام
نظرات