به گزارش ایسنا، بلومبرگ به نقل از یک منبع ناشناس آشنا با این پروژه، بیان میکند که مقامات از مبالغ هنگفتی که برای این پروژه صرف میشود و عدم وجود سرمایهگذاری خارجی برای کمک به پرداخت آن، عصبی شدهاند و به نظر میرسد حتی عربستان سعودی نیز بودجه بینهایت برای آن ندارد.
به نقل از نیواطلس، این پروژهی موسوم به «لاین» به شکل یک ساختمان آینهای عظیم خواهد بود که ارتفاع آن به ۵۰۰ متر میرسد و تقریبا به بلندی بلندترین آسمان خراش ایالات متحده خواهد بود. عرض آن ۲۰۰ متر برنامهریزی شده بود اما طول اولیه آن اکنون تنها ۲.۴ کیلومتر خواهد بود که تا سال ۲۰۳۰ تکمیل میشود.
لاین بخشی از پروژهی نئوم و یک سازهی آینهای عظیم در بیابان عربستان است که انتظار میرود شهری با جمعیتی حدود ۹ میلیون نفر را در خود جای بدهد.
در مورد پروژه نئوم بیشتر بدانید:
ابرپروژه «نئوم» عربستان؛ رویا یا واقعیت؟
توجه به این نکته مهم است که برنامه همیشه این بوده که این بنا به صورت مرحلهای ساخته شود، بنابراین طول نسبتا کم فاز اول آن لزوما به خودی خود یک شکست قابل توجه به حساب نمیآید. با این حال، به طور واضحتر، قرار بود تا سال ۲۰۳۰ میزبان جمعیتی بالغ بر ۱.۵ میلیون نفر باشد و طبق این گزارش، اکنون این جمعیت به کمتر از ۳۰۰ هزار نفر کاهش یافته است.
ایده این است که پس از آن، لاین به طور بالقوه مانند هر شهر معمولی به رشد خود ادامه دهد و مناطق مسکونی، مشاغل و جاذبههای گردشگری جدید در صورت نیاز به آن اضافه شود که همه این موارد زیر نظر سیستمهای هوش مصنوعی و نظارت شدید برای کمک به نظارت بر نیاز به انرژی است.
با فرض اینکه هیچ شکست دیگری وجود نداشته باشد، لاین همچنان یک پروژه بسیار جاهطلبانه است. با این حال، هیچ ظاهر جذابی دستکم در ابتدا وجود ندارد. چشمانداز آرمانشهری شاهزاده محمد بن سلمان از شهری آینهای برای ۹ میلیون نفر در شن محدود شده است.
انتهای پیام
نظرات