به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی مازندران، محمد هادیزاده با اشاره به اینکه این تغییر کاربری بصورت تفکیک، شنریزی، دیوارکشی و بنای نیمه کاره بود، اظهار کرد: به منظور حفظ و صیانت از عرصههای کشاورزی و استمرار تولید، این احکام با همکاری و هماهنگی مؤثر دستگاه قضایی و نیروی انتظامی اجرا شد.
هادیزاده با اشاره به اینکه توسعه و تقویت کشاورزی میتواند به عنوان فعالیتهای اقتصادی نقش موثری در ارتقاء درآمد و تحقق اهداف توسعه کشاورزی پایدار داشته باشد، از مالکین اراضی زراعی و باغی خواست از ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی خود اجتناب کنند و برای دریافت مشاوره و مجوز به مدیریت و مراکز جهاد کشاورزی مراجعه کنند.
توزیع سوخت مورد نیاز کشاورزان محمودآبادی
هادیزاده اظهار کرد: با توجه به شرایط جغرافیایی منطقه محمودآباد در تولید محصولات کشاورزی و باغی، سال گذشته شش میلیون و ۵۹۸ هزار و ۸۵ لیتر فرآورده نفتگاز و دو میلیون و ۵۵ هزار و ۲۲۵ لیتر نفت سفید و ۸۸ کیلوگرم گاز مایع یارانهای بر اساس سطح زیرکشت و تعداد ادوات کشاورزی به فعالان کشاورزی این شهرستان توزیع شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد افزود: توزیع این مقدار فرآورده نفتگاز از طریق ثبت فعالیت ادوات و ماشینآلات کشاورزی در سامانه و توسط فروشندگیهای مجاز توزیع و بصورت الکترونیک انجام شد.
هادیزاده اضافه کرد: متقاضیان سوخت بخش کشاورزی میتوانند با مراجعه به سامانه «سدف» و تکمیل اطلاعات درخواستی نسبت به ثبت واقعی درخواست برای تحویل سهمیه اختصاصی اقدام کنند.
این مسئول تصریح کرد: با تلاش همکاران و کارشناسان این مدیریت و شرکت پخش فرآوردههای نفتی منطقه محمودآباد، تمهیدات و برنامهریزی لازم برای ذخیرهسازی و توزیع بهینه و مطلوب فرآورده نفتگاز انجام شد.
وی یادآور شد: ۶۱۱ دستگاه تراکتور و ۵۴۰ دستگاه کمباین در این منطقه فعالیت دارند و سوخت کشاورزی بر اساس سهمیه سوخت ادوات کشاورزی به متقاضیان تخصیص داده میشود.
انتهای پیام
نظرات