به گزارش ایسنا، بلینکن روز سهشنبه در کنفرانسی خبری مشترک در واشنگتن با دیوید کامرون، همتای انگلیسی خود گفت: روز گذشته ۴۰۰ کامیون حامل کمکهای بشردوستانه وارد غزه شدند اما آنچه که اهمیت دارد، نتایج پایدار و اطمینان حاصل کردن از این مسئله است که این کمکها به طور موثر در سرتاسر غزه توزیع میشوند.
بلینکن تاکید کرد که برخی از اتباع آمریکا و انگلیس توسط حماس به اسارت گرفته شدهاند و این دو کشور در حال همکاری با رژیم صهیونیستی، مصر و قطر جهت حصول توافقی برای برقراری آتشبس، آزادی اسرا و ارسال کمکهای بیشتر به غزه هستند.
وزیر خارجه آمریکا با اشاره به سخنان بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی که مدعی شده بود تاریخ عملیات این رژیم در رفح تعیین شده است، گفت که تلآویو تا بدین لحظه زمان انجام این عملیات را با واشنگتن به اشتراک نگذاشته است.
با این حال بلینکن تصریح کرد که به باور وی تا زمان سفر هیات رژیم صهیونیستی به واشنگتن برای صحبت در خصوص نگرانیهای آمریکا در غزه، این رژیم دست به هیچ عملیاتی در رفح نخواهد زد.
دیوید کامرون نیز در این کنفرانس خبری تاکید کرد که مواضع لندن درخصوص ارسال تسلیحات به رژیم صهیونیستی تغییری نکرده است.
وزیر خارجه انگلیس عنوان کرد: برنامه ما پایان دادن به درگیری غزه به وسیله یک آتشبس، کنار گذاشتن حماس از قدرت و آغاز روندی سیاسی است.
وی ادامه داد: ما باور دارم که رهبران جهان میتوانند به تصمیمی برای آتشبس موقت در غزه و حمایت از روند صلح دست یابند.
گروههای مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، در پاسخ به چند دهه جنایت رژیم اسرائیل علیه فلسطینیان، عملیات غافلگیرکنندهای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه علیه مواضع این رژیم اشغالگر آغاز کردند.
رژیم صهیونیستی نیز به تلافی این حملات و توقف عملیات مقاومت، گذرگاههای نوار غزه را بسته و از آن تاریخ، بمباران این منطقه است که تاکنون بیش از ۳۳ هزار شهید برجا گذاشته است.
انتهای پیام
نظرات