بیک مداح در گفت وگو با ایسنا، تاسیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی را یکی از برکات شجره طیبه انقلاب نامید و گفت: به برکت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، روستاهای کشور رنگ رونق و آبادانی گرفته است و نرخ مقاوم سازی در روستاهای استان تا سال۱۴۱۰ به ۱۰۰ درصد رسیده و هیچ سازه غیر مقاومی در روستاها وجود نخواهد داشت.
وی گفت: طرح هادی به عنوان مهمترین سند توسعه روستایی برای تمامی روستاهای استان تهیه شده و ۴۰ درصد روستاها نیز در شرف بازنگری طرح مطابق نیازهای جدید هستند .
بیک مداح با اشاره به نهضت آسفالت روستایی در استان افزود: با اعطای سهمیه قیر رایگان و تخصیص اعتبارات ملی و استانی توانستیم در بیش از ۷۰۰ روستای استان طرحهای آسفالت را به انجام برسانیم و در سه سال گذشته رقم اجرای آسفالت را به عدد ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار متر مربع و شاخص برخورداری روستایی را به ۲۱ درصد و رتبه کشوری بنیاد مسکن استان را به رتبه دوم ارتقا دهیم.
وی ادامه داد: در سال گذشته ۱۷۹۰ قطعه زمین به روستاییان واگذار و ۵۰۴۹ جلد سند تک برگ مالکیت برای هم استانیهای عزیز در شهرها و روستاهای استان توسط بنیاد مسکن استان صادر شده است.
بیک مداح با اشاره به بحران های طبیعی در استان و سیل های مخرب در امسال و سنوات قبل ، بیشترین حجم کاری بنیاد مسکن استان را بازسازی خسارات و خرابی های وارده ، همزمان با مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی و مکان یابی برای احداث روستاهای جدید دانست و گفت: سال گذشته ۲۱ هزار واحد مسکن روستایی در استان مقاوم سازی شده و شاخص مقاوم سازی به ۴۸ درصد ارتقا یافته است و در دهه بنیاد امسال نیز شاهد افتتاح ۳۶۵ واحد مقاوم سازی شده هستیم.
وی با ابراز تاسف از سیل اخیر در جنوب استان خاطرنشان کرد: با بهره گیری از تجارب سیل های گذشته و اقدامات پیش گیرانه در احداث سیل بند ها و تعریف کدهای ارتفاعی مناسب، شاهد خسارات کمتری نسبت به سنوات پیش بودیم.
مدیرکل بنیاد مسکن استان در رابطه با اجرای طرح های نهضت ملی مسکن در استان گفت: ۴۱۵۳ واحد مسکونی در قالب این طرح در استان ساخته شده است و در دهه بنیاد ۱۹۲ واحد در شهرهای سوران، دلگان، نیکشهر، چابهار، سراوان و مهرستان به مردم واگذار می شود.
وی ورود بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به پروژه سکونتگاه های بین شهر و روستا به عنوان الگوی شهرهای آینده را بسیار مثبت خواند و گفت: تجربیات ارزشمند بنیاد در شناخت المان های معماری شهری و روستایی و وجود مطالعات خاکشناسی و محیطی، بنیاد مسکن را به بهترین گزینه برای اجرای این طرح ها بدل ساخته است.
وی اضافه کرد: احداث زیرساختهای شهرک ویلایی شهریار از سال پیش توسط بنیاد مسکن و دستگاه دیگر آغاز شده و امیدواریم ذیل اهداف هوشمندسازی ، معیشت محوری و سلامت محیط زیست، آن را به نمونه موفق کشوری تبدیل کنیم .
بیک مداح در بخش دیگری از صحبتهای خود، از اجرای موفق طرح های ساماندهی حاشیه شهرهای زابل، زاهدان و چابهار سخن گفت و اجرای ۲۵۰ هزار متر مربع آسفالت در حاشیه چابهار و ۴۰۰ هزار متر مربع در محلات زابل را اقدامی بزرگ در تغییر بافت ناکارامد این مناطق و الحاق آنها به بافت شهری مناسب دانست و از آمادگی بنیاد برای ساماندهی حاشیه شهر زهک و ایرانشهر خبر داد.
مدیرکل بنیاد مسکن استان در پایان خدمت به روستاییان، محرومین و آحاد جامعه را افتخار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی دانست و ابراز امیدواری کرد: با توجه کلیه نهادها و مسئولین استانی و تخصیص اعتبارات مناسب ، روند اجرای طرح های عمرانی با سرعت بیشتری تداوم یابد.
انتهای پیام
نظرات