• یکشنبه / ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ / ۰۹:۲۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403011909179
  • خبرنگار : 50184

رئیس هیات دوومیدانی استان:

ورزشکاران پرتابی کرمانشاه جایی برای تمرین ندارند

ورزشکاران پرتابی کرمانشاه جایی برای تمرین ندارند
عکس تزیینی است

ایسنا/کرمانشاه رئیس هیات دوومیدانی استان کرمانشاه به مشکل ادامه دار ورزشکاران پرتابی کرمانشاه برای تمریناتشان اشاره کرد و گفت: ورزشگاه ۱۵ خرداد این ظرفیت را دارد که فضایی برای ورزشکاران پرتابی ما در آن احداث شود.

احمد روشن زاده در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به مشکلات ورزشکاران رشته های پرتابی دوومیدانی کرمانشاه، اظهار کرد: متاسفانه ورزشکاران رشته های پرتابی ما برای تمرینات خود با مشکلات و چالش های زیادی مواجه هستند.

وی با بیان اینکه در سالهای گذشته تلاش های زیادی برای حل این مشکلات شده، افزود: متاسفانه تلاش هایمان تاکنون منجر به نتیجه نشده و نتوانسته ایم فضای مناسبی را برای ورزشکاران پرتابی احداث کنیم.

رئیس هیات دوومیدانی کرمانشاه تصریح کرد: طی رایزنی هایی که سال گذشته با اداره کل ورزش و جوانان استان داشتیم، آنها فضایی را به مساحت حدود ۱۵۰ متر مربع در دهکده المپیک در اختیار ما قرار دادند، اما تمرین ورزشکاران ما در آنجا امکان‌پذیر نیست.

وی اضافه کرد: فاصله دهکده المپیک از شهر و تردد سخت به آن، بویژه برای دختران دوومیدانی کار که اکثرا در رده سنی پایه قرار دارند، باعث شده تا عملا امکان اینکه ورزشکارانمان برای تمرین و مسابقه به آنجا بروند، فراهم نیست.

روشن زاده تاکید کرد: پیشنهاد هیات احداث یک فضای حفاظ حتی به صورت متحرک در داخل مجموعه ورزشی ۱۵ خرداد است، تا ورزشکاران رشته های پرتابی همچون چکش، نیزه، دیسک و وزنه بتوانند در آن تمرین کنند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر اکثر ورزشکاران رشته های پرتابی در استادیوم آزادی تمرین می کنند، گفت: متاسفانه ورزشکارانمان گاها برای تمرین خود با مشکلاتی مواجه می شوند، از جمله اینکه به آنها گفته می شود که تمریناتشان باعث آسیب زدن به چمن مجموعه می شود، درحالیکه غیر از چکش سایر ابزارهای پرتابی همچون نیزه، دیسک و وزنه هیچ آسیبی به چمن وارد نمی کنند.

رئیس هیات دوومیدانی کرمانشاه درادامه در خصوص چالشی که طی سالهای گذشته ورزشکاران دوومیدانی کرمانشاه با آن مواجه بوده اند، گفت: متاسفانه علیرغم اینکه کرمانشاه همواره یکی از قطب های دوومیدانی در کشور بوده، اما فقدان یک باشگاه بخش خصوصی در این رشته باعث شده تا بسیاری از ورزشکاران ما مجبور باشند برای استانهای دیگر مسابقه بدهند.

روشن زاده یادآور شد: البته سال گذشته یکی از کارخانجات استان تصمیم گرفت در رقابت های باشگاه های کشور تیمداری کند، اما متاسفانه تنها تعدادی انگشت شمار از قهرمانان را حمایت کرد و از طرفی هیچگونه هماهنگی با هیات استان به عنوان متولی این رشته انجام ندادند و خودشان مستقیم با ورزشکاران مذاکره کردند.

وی در ادامه در خصوص وضعیت حسین کیهانی پس از پایان محرومیتش در سال گذشته، گفت: کیهانی پس از پایان محرومیتش شروع خوبی داشت و توانست به بازی های آسیایی هانگژو هم اعزام شود، اما متاسفانه به علت بیماری مقامی کسب نکرد.

رئیس هیات دوومیدانی کرمانشاه تاکید کرد: حسین کیهانی دونده ای بسیار با روحیه، جنگنده و خوش فکر است، اما پس از محرومیتش تاحدودی افت کرده، با این وجود می تواند دوباره بدرخشد.  

وی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر دوومیدانی در هشت شهرستان استان فعال است، عنوان کرد: هیات سنقر، سرپل‌ذهاب، صحنه و اسلام آبادغرب فعال‌ترین هیات های شهرستانی دوومیدانی هستند.

روشن زاده با بیان اینکه سال گذشته سال خوبی برای دوومیدانی کرمانشاه بود، اظهارکرد: در این سال طی پنج مرحله ۹ نفر از دوومیدانی کاران استان به اردوی تیم های ملی در رده های سنی بزرگسالان، جوانان و نوجوانان دعوت شدند.

وی افزود: سبحان احمدی، امیرفرزام صفری، مرتضی ناظمی، حسین کیهانی، محمد خزایی، طاها تفتیان، آتوسا آتش بجان، کوثر قاسمی و سارا کارآزمون دوومیدانی کاران کرمانشاه بودند که به اردوی تیم ملی دعوت شدند.

رئیس هیات دوومیدانی استان تصریح کرد: در این مدت ۱۹ اعزام – یازده اعزام پسران و ۸ اعزام دختران - دوومیدانی کاران استان را به مسابقات قهرمانی کشوری و چهار اعزام برون مرزی به ازبکستان، تایلند، عراق و فلیپین داشتیم.

به گفته این مسئول، ورزشکاران دوومیدانی کرمانشاه سال گذشته جمعا ۶۹ مدال کشوری و بین المللی کسب کردند.

وی افزود: به منظور قدردانی از تلاش های دوومیدانی کاران کرمانشاه در سال گذشته طی پنج مرحله از آنها تجلیل به عمل آمد.

روشن زاده با بیان اینکه سال گذشته چندمرحله کلاس های مربیگری در سطح استان برگزار شد، گفت: در حال حاضر ۱۰ داور که چهار نفر از آنها بین المللی هستند و ۱۰ مربی فعال داریم.

وی به برگزاری سه مرحله استعدادیابی دوومیدانی در استان طی سال گذشته اشاره داشت و خاطرنشان کرد: یکی از راه های کشف استعدادها از طریق آموزش و پرورش است، در این راستا ما همواره تجهیزات و زیرساخت لازم و حتی مربی و داور را در اختیار آنها قرار می‌دهیم تا برنامه های استعدادیابی داشته باشند، اما هیچگاه خروجی برنامه ‌های خود را در اختیار ما قرار نمی دهند که جای گلایه دارد.  

رئیس هیات دوومیدانی کرمانشاه در ادامه با بیان اینکه دوومیدانی کرمانشاه هیچ اسپانسری ندارد، عنوان کرد: تاکنون به نهادها، ارگان ها و کارخانجات زیادی مراجعه کرده ایم، اما حمایت چندانی را از ما نداشته اند و تنها حامی این هیات، اداره کل ورزش و جوانان استان بوده که امیدواریم این حمایت ها برای سال پیش رو هم ادامه داشته باشد.

وی تصریح کرد: بیش از دو سوم اعتباری را که هیات از اداره کل ورزش و جوانان استان دریافت کرده، به قهرمانان پرداخت کرده ایم و همواره تلاش کرده ایم تا پیگیر مشکلات آنها در سطح فدراسیون باشیم.

به گفته این مسئول، هیات دوومیدانی کرمانشاه به دنبال میزبانی دو رویداد مهم در رده سنی نونهالان و نوجوانان برای سال پیش رو است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha