• شنبه / ۱۸ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۲:۳۴
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403011808674
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

مسئول فوریت‌های پزشکی اردستان مطرح کرد

کمبود نیروی انسانی و ناوگان فرسوده آمبولانسِ اورژانس اردستان

کمبود نیروی انسانی و ناوگان فرسوده آمبولانسِ اورژانس اردستان

ایسنا/اصفهان مسئول فوریت‌های پزشکی شهرستان اردستان گفت: در زمان حاضر کمبود نیروی انسانی و فرسودگی ناوگان آمبولانس مهم‌ترین چالش اورژانس ۱۱۵ شهرستان اردستان است.

جواد مطیعی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: طرح کشیک اورژانس ۱۱۵ از ۲۴ اسفندماه تا ۱۳ فروردین ۱۴۰۳ انجام شد و همکاران ما در طول این چند روز بیش از ۴۰۰ ساعت استقرار آمبولانس و ۸۰۰ ساعت نفر استقراری کارکنان را در پایگاه جاده‌های شهرستان داشتند.

وی با بیان اینکه در این مدت مجموعاً ۳۲۱ مأموریت اورژانس داشتیم که ۱۷۹ مورد آن غیرتصادفی شامل بیماری‌ها بوده است، افزود: همچنین ۱۴۲ مأموریت اورژانس با موضوع تصادفات بوده که از این تعداد ۱۸ مورد تصادف شهری و ۱۲۴ مورد جاده‌ای بوده است.

مسئول فوریت‌های پزشکی اردستان با اشاره به اینکه از مجموع ۳۲۱ مأموریت اورژانس ۱۱۵ مورد در ایام نوروز و ۲۱۰ مورد آن اعزام به بیمارستان صورت گرفته است، گفت: امسال از مجموع تصادفات صورت گرفته ۲ مورد منجر به فوت داشتیم که نسبت به سال گذشته که ۳ مورد بوده ۳۳ درصد کاهش داشته است.

مأموریت‌های اورژانس در نوروز ۴ درصد کاهش داشته است

مطیعی تصریح کرد: کل مأموریت‌های اورژانس ۱۱۵ شهرستان اردستان در نوروز ۱۴۰۳ حدود ۴ درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته و مأموریت‌های تصادفی نیز نسبت به سال گذشته ۲ درصد کاهش داشته است. همچنین ۸ درصد کاهش اعزام مصدومان به بیمارستان گزارش شده است.

وی در خصوص گلایه ساکنان روستای شهراب برای تعطیلی پایگاه اورژانس این روستا، گفت: چالش اصلی اورژانس ۱۱۵ شهرستان اردستان کمبود نیرو و تکنسین اورژانس است، البته این کمبود در سطح استان هم وجود دارد. سال گذشته اورژانس اردستان ۸ سهمیه و مجوز به کارگیری نیرو داشت ولی استقبالی صورت نگرفت و مجبور شدیم برخی از پایگاه‌ها را به دلیل کمبود نیرو تعطیل کنیم.

مسئول فوریت‌های پزشکی اردستان فرسودگی ناوگان اورژانس ۱۱۵ را از دیگر چالش‌های مرکز فوریت‌های پزشکی این شهرستان عنوان کرد و گفت: از ۶ دستگاه آمبولانس موجود در اردستان ۴ مورد فرسوده است که باید نسبت به بازسازی آن اقدام شود تا بتوانیم خدمات بهتری انجام دهیم.

مطیعی بیان کرد: میانگین زمان حضور اورژانس بر بالین بیمار در مناطق شهری هشت دقیقه و مأموریت‌های جاده ۱۴ تا ۱۵ دقیقه است که این آمار در شهرستان اردستان به شاخص استاندارد نزدیک است و طی سال‌های گذشته رضایت بخش بوده است.

برای موارد غیر اورژانسی با ۱۱۵ تماس نگیرید

وی در خصوص گلایه برخی مردم درباره پرسیدن سؤالات متعدد از سوی شخص جواب دهنده تلفن اورژانس ۱۱۵، گفت: این سؤال پرسیدن‌ها تنها و تنها برای کمک به شهروندان است تا خدای ‌نکرده هم آمبولانس برای موارد غیر اورژانسی اعزام نشود و هم شهروندان به دلیل نداشتن اطلاعات کافی از سیر بیماری فرد بیمار از خدمات اورژانس ۱۱۵ محروم نشود.

مسئول فوریت‌های پزشکی اردستان اضافه کرد: از همه شهروندان تقاضا می‌کنم که تحت هیچ شرایطی برای موارد غیر اورژانسی با ۱۱۵ تماس نگیرند و آن‌هایی هم که واقعاً و از سر ضرورت با اورژانس تماس برقرار می‌کنند ضمن حفظ خونسردی خود با آرامش و دقت به سؤالات همکاران ما در مرکز اپراتوری اورژانس پاسخ داده تا اپراتور هم بتواند تصمیمی صحیح اتخاذ کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha