در نخستین روزهای کاری بهار سال ۱۴۰۳ با تصویب هیأت رئیسه ورزشهای ناشنوایان مازندران و با حکمی از سوی پژمان احمدی رئیس هیأت استان، بهرام هاشمی به عنوان دبیر هیأت ورزش های ناشنوایان استان مازندران منصوب شد.
بهرام هاشمی پیش از این مسئولیت به عنوان رئیس شورای داوران هیأت ورزشهای ناشنوایان استان منصوب شده بود.
هاشمی که خود ورزشکار و جوان توانخواه است در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: از سال ۲۰۲۱ به عنوان کمک داور بین المللی فوتبال ناشنوایان آسیا و اقیانوسیه خدمت میکنم و داوری بازیهای انتخابی المپیک ناشنوایان ۲۰۲۱ برزیل در قاره آفریقا، المپیک ۲۰۲۲ برزیل و بازیهای تابستانی ۲۰۲۳ روسیه را در کارنامه خود دارم.
بهرام هاشمی با اشاره به اینکه از دوران دبیرستان تاکنون تحصیلات خود را در حوزه تربیت بدنی ادامه دادم و هم اکنون دانشجوی کارشناسی ارشد حرکات اصلاحی و آسیبهای ورزشی هستم، افزود: دورههای مربیگری فوتبال را گذراندم و مربی سطح B در فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران هستم. سال ۹۲ داوری را در شهر ساری زیر نظر استاد حجت الله بهروش شروع کردم و در بهمن سال ۹۶ داور درجه یک و سپس درجه ملی شده و در شهریو۱۴۰۰ هم به عنوان کمک داور بین المللی فوتبال ناشنوایان انتخاب شدم.
هاشمی در رابطه با انتصاب خود توضیح داد: من و آرش زاهدی که کمک داوران بین المللی فوتبال ناشنوایان هستیم، هر دو معلولیت شنوایی داریم. از آنجایی که ما مدرک داوری داشته و از داوران سطح بالا محسوب میشویم؛ کنفدراسیون آسیا در بخش ناشنوایان، داوری فعال نبوده؛ با حمایتهای بی شائبه دکتر «پرگر» رئیس کنفدراسیون ورزشهای ناشنوایان آسیا و اقیانوسیه این دو سهمیه به کشور ایران تعلق گرفت. باتوجه به واجد شرایط بودن آرش زاهدی و من این دو کرسی به ما رسیده است و ما دو نفر و اشکان خورشیدی که داور بین المللی فوتبال هستند هر سه ایرانی و مازندرانی هستیم که به عنوان تیم داوری آسیا و اقیانوسیه فوتبال ناشنوایان انتخاب شدیم.
کمک داور بین المللی فوتبال ناشنوایان افزود: تا کنون افتخار داوری بازیهای انتخابی المپیک ۲۰۲۱ برزیل ناشنوایان در قاره آفریقا کشور کنیا، المپیک ۲۰۲۲ برزیل شهر کاشیاس دوسول و بازیهای تابستانی ۲۰۲۳ روسیه در شهر اوفا را داشتم و امسال هم در تیم داوری بازیهای آسیایی به میزبانی تهران و المپیک ۲۰۲۵ در کشور ژاپن حضور دارم.
وی خاطرنشان کرد: داوری مسابقات انتخابی المپیک ۲۰۲۱ برزیل که در کشور کنیا برگزار شد، اولین قضاوت بنده در میادین بین المللی بود که بازی افتتاحیه و رده بندی را تیم داوری ایرانی قضاوت کرده و در مجموع با ۷ بازی قضاوت ما به پایان رسید.
هاشمی در رابطه با شرایط شغلی خود بیان کرد: ۱۲ سال است که به عنوان نیروی آزاد در مدارس غیردولتی به عنوان دبیر ورزش مشغول به فعالیت هستم، بدون شرایط استخدام؛ امنیت شغلی ندارم و از هیچ یک از خدمات دولتی، بیمه و حقوق و مزایا برخوردار نیستم. مبلغ ناچیزی بصورت ساعتی حقوق دریافت میکنم که از مسئولین تقاضای رسیدگی به این امور را دارم.
این داور بین المللی فوتبال ناشنوایان اظهار کرد: به عنوان یک داور دارای معلولیت درخواستم از مسئولین این است که حمایت ویژه نسبت به ورزشکاران و داورانی که در ورزش ناشنوایان هستند، داشته باشند و نگاه تبعیض آمیز بین قشر ورزشکار سالم و توان یاب، نابینایان و به ویژه جامعهی بزرگ ناشنوایان و کم شنوایان را از بین ببرند.
هاشمی افزود: امیدوارم با توجه به تغییرات جدیدی که در فدراسیون ایجاد شد با مدیریت جناب آقای «مصطفی نیکو لعل آزاد» بعنوان ریاست فدراسیون که در رأس امور هستند و تیم مدیریتشان به دنبال احقاق حق جامعهی ورزشی ناشنوایان باشند.
انتهای پیام
نظرات