به گزارش ایسنا، ارتش رژیم صهیونیستی روز دوشنبه کاروان «آشپزخانه جهانی» در شهر دیر البلح در مرکز نوار غزه را هدف حملات هوایی قرار داد که بر اثر آن هفت نفر با تابعیتهای استرالیایی، لهستانی، انگلیسی، آمریکایی، کانادایی و فلسطینی کشته شدند.
واشنگتن پست به نقل از سه مقام آمریکایی گزارش کرد که وزارت خارجه این کشور با انتقال بیش از هزار بمب ۵۰۰ پوندی از نوع MK۸۲ و بیش از هزار بمب با قطر کوچک و فیوزهای بمب MK۸۰ به اراضی اشغالی موافقت کرد.
به گزارش این روزنامه، برخی مقامات که خواستند نامشان فاش نشود، توضیح دادند که انتقال این بمبها به مجوزهایی مرتبط است که کنگره آمریکا سالها قبل از حمله هفتم اکتبر به شهرکهای اسرائیلی در اطراف نوار غزه صادر کرده بود.
در همین راستا، شبکه سیانان به نقل از سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نوشت: «موافقت با انتقال بمبها قبل از حمله اسرائیل صورت گرفته است».
صبح روز پنجشنبه «آشپزخانه جهانی» در بیانیهای اعلام کرد: «از دولتهای استرالیا، کانادا، ایالات متحده، لهستان و انگلیس خواستیم تا در زمینه درخواست انجام تحقیقات مستقل از سوی طرف ثالث در خصوص این حملات به ما بپیوندند.»
پس از حادثه «آشپزخانه جهانی»، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا گفت از حملات هوایی مرگبار «خشمگین و دل شکسته» است. او تاکید کرد که رژیم صهیونیستی « محافظت کافی از امدادگران انجام نداده است.»
«بنیامین نتانیاهو» نخستوزیر رژیم صهیونیستی نیز روز سهشنبه به مسئولیت این رژیم در حمله اذعان کرد و در عین حال مدعی شد که این حمله یک «هدفگیری غیرعمدی» بوده است. در حالی که ارتش رژیم اسرائیل گفت «تحقیقات عمیقی را درباره این حادثه از طریق بالاترین درجات ارتش آغاز کرده است تا تمام ابعاد آن را درک کند.»
پس از این حمله، آشپزخانه مرکزی جهانی عملیات امدادی خود را در غزه متوقف و اعلام کرد که از کشته شدن هفت عضو تیم خود شوکه شده است.
رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر با حمایت آمریکا جنگی ویرانگر، فاجعهای انسانی و ویرانی عظیمی را در نوار غزه به راه انداخته که دهها هزار قربانی غیرنظامی که اکثر آنها کودک و زن هستند، به جای گذاشته است که این امر منجر به احضار تل آویو به دیوان بینالمللی دادگستری به اتهام نسل کشی شد.
انتهای پیام
نظرات