این همایش امروز ۱۶ فروردین با حضور غلامرضا رعیت پناه معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان جهاد کشاورزی مازندران، فرید بیگی مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی مازندران، دکتر ابراهیم صالحیفر معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی مازندران، وحید خسروی معاون موسسه تحقیقات برنج کشور در مازندران، دیگر مسئولین شهرستان محمودآباد و کشاورزان پیشرو و مددکاران ترویجی شهرستانها در مرکز ترویج و توسعه تکنولوژی هراز(کاپیک) برگزار شد.
مدیریت تلفیقی تولید محصول برنج (ICM) یک روش بهینهسازی عملکرد محصول در عین به حداقل رساندن اثرات منفی بر محیط زیست و سلامت انسان است و نگاهی جامع به مدیریت محصول دارد.
هم چنین حاصلخیزی خاک، مدیریت آفات و بیماریها، مدیریت آب، تناوب زراعی، کنترل علفهای هرز و استفاده از نهادههای کشاورزی مناسب از جمله موارد مورد توجه در ICM است و استقرار این سیستم با توجه به کنترل و پایش موثر کلیه فرآیندهای تولید انجام میشود.
قابل ذکر است؛ در سال زراعی جاری در سطح ۳ هزار هکتار از شالیزارهای استان مازندران تولید برنج به روش ICM انجام میشود که سهم شهرستان محمودآباد ۲۵۰ هکتار است.
انتهای پیام
نظرات