• پنجشنبه / ۱۶ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۳:۲۳
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1403011607545
  • خبرنگار : 71974

یک مدرس دانشگاه در گفت‌وگو با ایسنا:

حمله رژیم صهیونیستی به سفارت ایران برای احیای مجدد نقش آمریکا در منطقه است

حمله رژیم صهیونیستی به سفارت ایران برای احیای مجدد نقش آمریکا در منطقه است

یک مدرس دانشگاه گفت: آمریکا عملاً میدان را در خاورمیانه و منطقه باخته است و حتی در اوکراین نیز نمی‌تواند کاری از پیش ببرد و اتفاقاً این استدلال هم وجود دارد که جنایت‌های رژیم و به‌خصوص جنایت اخیر حمله به کنسولگری ایران در سوریه و ترور فرماندهان سپاه برای احیاء مجدد نقش آمریکا در منطقه و تنفس مصنوعی به جسد نیمه‌جان دولت بایدن است.

سعید عبدالملکی، استاد دانشگاه و تحلیل‌گر سیاسی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق اظهار کرد: نفس حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در سوریه یک پیام مهم از سوی این رژیم کودک کش دارد و آن اینکه این رژیم نه‌تنها در میدان بلکه در عرصه دیپلماتیک و مذاکره برای آتش‌بس نیز به بن‌بست استراتژیک رسیده است و چاره‌ای جز آتش‌بازی و کشاندن ایران و منطقه به جنگ ندارد.

وی افزود: این رژیم پس از قریب ۷ ماه از طوفان الاقصی هیچ دستاوردی جز کودک کشی و قتل و تجاوز نداشته است و به دلیل ناکامی‌اش در برابر حماس هم از سوی افکار عمومی در داخل تحت‌فشار است و هم‌فشارهای بین‌المللی بر آن مضاعف شده است.

 این استاد دانشگاه ادامه داد: برای فرار از این مخمصه که پایان آن نامعلوم است به رفتارهای جنون‌آمیز روی آورده است. بررسی روان‌شناسی سیاسی نتانیاهو نشان می‌دهد که این جنایتکار نه‌تنها تعادل اخلاقی و روانی خود را ازدست‌داده؛ بلکه به سیم آخر زده است و به خودزنی روی آورده است.

عبدالملکی با اشاره به نقش سازمان‌های بین المللی در خصوص محکومیت حمله به کنسولگری ایران در سوریه بیان کرد: سازمان‌های بین‌المللی و نهادهای به‌اصطلاح حقوق بشری به لحاظ اعلام موضع در برابر شرارت رژیم به چند دسته قابل‌تقسیم هستند؛ برخی به‌طور آشکارا از این رژیم حمایت رسانه‌ای و تسلیحاتی می‌کنند، برخی به‌صورت ظاهراً بی‌طرفانه در شورای امنیت حضور دارند و اما هیچ‌گاه جنایات رژیم را محکوم نکرده‌اند و برخی دیگر علیرغم این میزان شرارت و نسل‌کشی اما خشونت‌های رژیم صهیونیستی علیه زنان و کودکان غزه را توجیه می‌کنند و حتی به او حق می‌دهند.

به گفته وی؛ مردم ایران همواره نشان داده‌اند که هم مؤمن و دین‌دار هستند و هم کنشگران سیاسی هوشمندی به شمار می‌روند و در موقعیت‌ها و پیچ‌های تاریخی درصحنه و میدان حاضر می‌شوند و تکلیف شرعی و انسانی خود را به‌جا می‌آورند. آخرین جمعه ماه رمضان امسال نیز همچون سال‌های قبل و بلکه پرشورتر و مصمم‌تر به خیابان‌ها می‌آیند و خواستار حذف این غده سرطانی از روی زمین می‌شوند به‌خصوص که این بار ۷ تن از بهترین مردان این سرزمین توسط این رژیم جنایتکار به درجه شهادت نائل‌آمده‌اند و لازم است همه ما خونخواه این خون‌های به‌ناحق ریخته باشیم.

عبدالملکی با اشاره به مماشات کشورهای عربی با رژیم صهیونیست بیان کرد: متأسفانه انفعال کشورهای عربی موجب گستاخی این رژیم جعلی شده است. برخی از این کشورها اساساً نگاه دینی و اسلامی و حتی انسانی به آنچه در غزه و فلسطین می‌گذرد ندارند و بیشتر نگاه سیاسی و اقتصادی رابطه با رژیم صهیونیستی برای آن‌ها مهم است که این امر خلاف شأن مسلمانی آنان است و همین انفعال، سکوت و حمایت دولت‌های عربی موجب دامن زدن به این میزان فاجعه شده است و بعید نیست به‌زودی دامن خود آن‌ها را نیز بگیرد.

این استاد دانشگاه بیان کرد: آمریکا عملاً میدان را در خاورمیانه و منطقه باخته است و حتی در اوکراین نیز نمی‌تواند کاری از پیش ببرد و اتفاقاً این استدلال هم وجود دارد که جنایت‌های رژیم و به‌خصوص جنایت اخیر حمله به کنسولگری ایران در سوریه و ترور فرماندهان سپاه برای احیاء مجدد نقش آمریکا در منطقه و تنفس مصنوعی به جسد نیمه‌جان دولت بایدن است.

وی افزود: به نظر بنده رژیم جعلی صهیونیستی اکنون نیاز فوری به جنگ گسترده و به‌خصوص جنگ با ایران دارد چراکه جنگ فرسایشی در غزه او را زمین‌گیر کرده و در باتلاق فروبرده است و برای خروج از این بن‌بست چاره خود را در جنگ گسترده می‌بیند. اما ایران نباید در زمین این رژیم کودک کش بازی کند و از طرفی باید تلاش کرد تا این رژیم رو به موت را از طریق سرزمین‌های اشغالی و تکرار مجدد یک طوفان الاقصی دوم این بار شدیدتر و ویرانگرتر از قبل توسط گروه حماس و جوانان فلسطینی کار آن را یکسره کرد و به زباله‌دان تاریخ فرستاد چرا که پاشنه آشیل و نقطه آسیب‌پذیری رژیم در درون سرزمین‌های اشغالی، فلسطین و غزه نهفته است و خاستگاه حمله و انتقام باید در آن نقطه باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha