کمال فخرپور امروز، ۱۵ فروردین با اعلام این خبر گفت: از آنجا که منطقه دشت ارژن یکی از مسیرهای اصلی تردد مسافران در تمام طول سال به شمار میرود و با توجه به لزوم نظارت و توجه بیشتر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی که در این مسیر قرار دارند، طرح ضربتی بازرسی از مراکز حساس منطقه دشت ارژن، با تاکید بر رعایت ملزومات بهداشت محیط و کنترل نقاط بحرانی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه مراکز پخت مواد غذایی انجام شد.
مسئول واحد سلامت محیط مرکز بهداشت انقلاب نیز در این باره گفت: با توجه به اهمیت حفظ سلامت و رفاه شهروندان و مسافران و پیشگیری از وقوع احتمالی بیماریهای منتقله از طریق آب، غذا و مسمومیتهای غذایی و با توجه به اینکه منطقه دشت ارژن در مسیر تردد مسافرین قرار دارد، طرح ضربتی تشدید بازرسی از مراکز حساس این منطقه، در روزهای ابتدایی سال جدید در دستور کار قرار گرفته است.
محمدحسین کیانفر افزود: در این برنامه ۱۲ بازرس بهداشت محیط در قالب ۶ تیم بازرسی، از ۳۵ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس بازدید کردند که در این بازدیدها برای تعدادی از مراکز متخلف اخطار کتبی صادر و متصدیان ۷ مرکز متخلف به مراجع قضایی معرفی شده و پیشنهاد تعطیلی دو مرکز متخلف نیز در دستور کار قرار گرفته است؛ همچنین ۲۰ کیلوگرم مواد غذایی غیر قابل مصرف و فاسد کشف شده از مراکز متخلف، معدوم سازی شده است؛ در این طرح ۱۱ نمونه میکروبی آب مصرفی از نقاط مختلف برداشت و به آزمایشگاه باکتریولوژی مرکز بهداشت شهدای انقلاب ارسال شد.
وی با تاکید بر توجه بیشتر شهروندان و مسافران به رعایت اصول بهداشتی در سفر ادامه داد: مسافران از خرید مواد غذایی به ویژه غذاهای خانگی از فروشندگان دوره گرد و خرید مواد غذایی بدون پروانه ساخت و سیب سلامت و سایر مشخصات بهداشتی از جمله تاریخ تولید و انقضاء و آدرس کارخانه، پرهیز کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی گزارش خود را به شماره تلفن ۱۹۰ رسیدگی به شکایات مردمی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارایه کنند.
انتهای پیام
نظرات