علی دولو با بیان اینکه طی سال ۱۴۰۱، ۲۶ میلیون قطعه و در سال گذشته ۳۵ میلیون قطعه جوجهریزی انجام شده است، اظهار کرد: جوجهریزی سال گذشته در ۱۴۰۰ نوبت انجام شده است.
وی با اشاره به اینکه تولید گوشت مرغ با این روند جوجهریزی رشد چشمگیری داشته است، افزود: طی شش ماه پایانی سال پیش علاوه بر تأمین نیاز استان بخشی از نیاز استانهای دیگر نیز تأمین شده است.
معاون بهبود و تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان با بیان اینکه حدوداً دو برابر میانگین نیاز استان گوشت مرغ در نیمه دوم سال ۱۴۰۲ تولید شده است، یادآور شد: به صورت میانگین روزانه ۱۲۰ تا ۱۳۰ تن مرغ در استان مصرف میشود در حالیکه در بازه ذکر شده روزانه به طور متوسط ۲۰۰ تن مرغ تولید شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، وی با تأکید بر اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۳ تا ۱۱ فروردین یک میلیون و ۲۴۰ هزار قطعه در ۴۲ واحد مرغداری جوجهریزی انجام شده است، اضافه کرد: در ایام پایانی سال و در تعطیلات نوروز بیش از نیاز بازار مرغ در دسترس مردم وجود داشت.
انتهای پیام
نظرات