اسدالله احمدی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا در هرمزگان، اظهار کرد: از ۱۵ اسفند پارسال تا ۱۰ فروردین امسال ۱۸۴۱ نوبت بازدید از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام و به ۲۶ شکایت بهداشتی رسیدگی شد.
وی به انجام ۶۰ نوبت نمونه برداری از مواد غذایی و ۱۶۵۵ نوبت سنجش بهداشتی مواد غذایی با وسایل قابل حمل اشاره کرد و افزود: ۵۳۶ نوبت بازدید از اماکن عمومی و هزار و ۳۰۵ نوبت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بوده است و کارشناسان بهداشت محیط به متصدیان اصناف توصیههای بهداشتی را ارائه کردند.
رئیس مرکز بهداشت کیش بیان کرد: ۶۰ نوبت نمونه برداری مواد غذایی، ۷۴۸ نوبت کلر سنجی، ۲۸ فقره صدور اخطار بهداشتی، معرفی یک متخلف به دادگاه و پلمب یک واحد متخلف از مهمترین فعالیتهای بهداشت محیط از آغاز شروع تشدید نظارتهای بهداشتی بوده است.
احمدی گفت: سامانه ۱۹۰ و تلفنهای ۰۹۳۳۷۶۹۰۱۹۹ و ۴۴۴۲۳۳۱۱ با پیش شماره ۰۷۶ آماده دریافت گزارشهای مردمی هستند.
انتهای پیام
نظرات