سعید صادقی گفت: استفاده از توان استارتاپها در جهت بهبود فضای کسب وکار، افزایش سرمایهگذاری و توسعه فعالیتهای مکمل مطلوبیت فضای کسب و کار از جمله شاخصهای تعیین کننده هر کشوری است.
وی ادامه داد: سالجاری و در سالی که مزین به جهش تولید با مشارکت مردم است کانون توجه ما به استفاده از ظرفیت نخبگان دانشگاهی و حتی دانشآموزان نخبه و نوآور است که میتوانند در راهاندازی استارتاپ ها کمک کنند.
مدیر عامل شهرکهای صنعتی تهران افزود: یکی از مهمترین تاثیر استارتاپ رب اقتصاد، داشتن ظرفیت کاری مناسب برای روبه رو شدن و برطرف نمودن شرایط تحریم است و جزو اساسیترین زیر ساختهای اقتصاد دانش بنیان و کارآفرین، سرمایه انسانی خلاق، نوآور و علم و مهارتی است که با ارزشترین سرمایه کشور هستند که باید تحت حمایتهای دولت و سرمایه گذاران بزرگ خصوصی قرار بگیرند.
وی ادامه داد و گفت : حمایتهای مالی جزو تکالیف و شاخصهای عملیاتی شرکت شهرکهای صنعتی بوده و حتی می توان در خصوص اشتغال افراد ارائه دهنده ایدههای برگزیده استارتاپی نیز اقدام نمود که در سال گذشته ۳ رویداد استارتاپی با اولویت رفع نیازهای زیرساختی در استان تهران برگزار شد و بیش از ۶۰ ایده به دبیرخانه برگزاری رویدادها واصل گردید که از بهترین آن، شرکت نوجوان ۱۵ ساله و برگزیده شدن ایده آن نوجوان بود.
صادقی بیان کرد: با برنامه ریزی صورت گرفته در سال ۱۴۰۳ برگزاری رویداد ملی استارتاپی در دستور کار بوده و قطعا برای توانمند نمودن، تشویق و زمینه سازی فعالیت نخبگان در قالب شرکتهای دانش بنیان، تلاش خواهیم کرد تا کشور را برای نجات از بحرانهای مالی کمک نمایند.
صادقی گفت : حمایت از کارآفرینان وحوزه استارتاپی در زمینه تاثیر استارتاپ در اقتصاد اثر گذار است.
وی افزود: زیرساختهای صنایع در هر کشوری به صرفه وجایگاه مهمی دارد. اگر کارافرینان به اندازه کافی حمایت مالی نگردند، با بحران بیکاری و محتمل فقر همراه خواهد شد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی تهران تصریح کرد: سوابق فعالیتهای استارتاپی نشان میدهد که استارتاپ ها نقش مهمی در افزایش تولید ناخالص داخلی، کاهش رکود ناشی از عدم فروش محصولات داخلی، ایجاد و رونقبخشی به کسب و کارها دارد و به طور کلی نقش عمدهای در توسعه پایدار و شکوفایی اقتصاد دارند.
انتهای پیام
نظرات