ماشالله مریدی اظهار کرد: ۱۶۸ مورد نمونهبرداری میکروبی آب آشامیدنی مناطق روستایی تحت پوشش شهرستان بندرعباس در بهار ۱۴۰۳ انجام شده است.
وی افزود: کنترل کیفی آب آشامیدنی در مناطق شهری وروستایی و هم چنین نمونه برداری میکروبی از آب شرب روستا جهت حفظ و ارتقاء شاخص دسترسی به آب آشامیدنی سالم در مناطق روستایی و نیز حفاظت از منابع آب آشامیدنی و پیشگیری از بروز مخاطرات بهداشتی ناشی از تاسیسات و متعلقات سیستم تامین آب شرب نمونه برداری میکروبی از آب شرب مناطق روستایی در سطح شهرستان صورت گرفته است.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس بیان کرد: بسیاری از مشکلات بهداشتی کشورهای در حال پیشرفت، عدم برخورداری از آب آشامیدنی سالم است. از آنجایی که محور توسعه پایدار، انسان سالم است و سلامت انسان در گرو بهره مندی از آب آشامیدنی مطلوب میباشد بدون تامین آب سالم جایی برای سلامت مثبت و رفاه جامعه، وجود ندارد.
مریدی تصریح کرد: آب از دو بعد بهداشتی واقتصادی حائز اهمیت است. از بعد اقتصادی به حرکت درآورنده چرخ صنعت و رونق بخش فعالیت کشاورزی است و از بعد بهداشتی نیز آب با کیفیت، تضمین کننده سلامت انسان است.
وی گفت: برنامه نظارتی کارشناسان بهداشت محیط در مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، بازدید و تهیه نمونه میکروبی از منابع، مخازن وسیستم انتقال و توزیع آب مورد نیاز جمعیت تحت پوشش هر منطقه می باشد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس ادامه داد: میزان کلر باقیمانده درآب شرب نیز روزانه توسط بازرسین بهداشت محیط مورد پایش قرار گرفته و درصورت وجود هرگونه نقص، مراتب به مراجع ذیصلاح ارجاع داده میشود.
انتهای پیام
نظرات