حسین حقائی با اشاره به اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان در استان، هدف از اجرای این طرح را تشدید نظارتهای بهداشتی بر اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و در جهت پیشگیری از بیمارهای منتقله از عوامل محیطی به ویژه آب و غذا و کاهش بار بیماریهای غیر واگیر عنوان کرد که با اولویت، نظارت بر اماکن بین راهی و پرتردد و سامانههای آبرسانی، انجام شد.
وی از بازدید و نظارت بر ۱۰ هزار بازرسی از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان در سطح استان خبر داد.
وی افزود: این برنامه با حضور فعال بازرسین بهداشت محیط که مجهز به تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب، مواد غذایی و آشامیدنی هستند در حال انجام میباشد.
وی ادامه داد: در این برنامه تعداد ۵۸۸۹ مورد کلرسنجی از منابع آب آشامیدنی و ۴۰۰ مورد بازرسی از سامانههای آبرسانی در سطح استان صورت گرفته و به مقدار بیش از ۱۱ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شد.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، وی با اشاره به فعالیت کارشناسان بهداشت محیط در ساعات اداری، به برنامه ریزی صورت گرفته در خصوص تشکیل ۲۴ اکیپ بازرسی در ساعات غیر اداری و روزهای تعطیل اشاره کرد و افزود: از ساعت ۸ صبح لغایت ۸ شب در سطح شهرستانها و در شهرهای مسافرپذیر نیز تا ساعت ۲۴ شب و با همکاری سازمانها و ادارات مختلف از جمله سازمان تعزیرات حکومتی، صمت، اتحادیههای اصناف، دامپزشکی، فرمانداریها و سایر ادارات، بازرسیهای لازم بعمل میآید.
انتهای پیام
نظرات