دکتر موسی الرضا شبیهی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به برخی اقدامات صورت گرفته از زمان شروع اجرای برنامه سلامت نوروزی اظهار کرد: از ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ تا ۶ فروردین ۱۴۰۳ بالغ بر ۲۵ هزار و ۴۹۰ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی و سامانههای آبرسانی توسط کارشناسان بهداشت محیط صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه از این تعداد بازرسی ۷۸۸ مورد واحدهای صنفی متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند، ادامه داد: در مدت مذکور تعداد ۶۹ واحد صنفی نیز پلمپ و ۱۵ تن و ۳۵۱ کیلو ۳۰۰ گرم مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شده است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گلستان با تأکید بر اینکه این بازرسیها با حضور فعال ۲۸۱ بازرس سلامت محیط در قالب ۳۱ اکیپ، نظارتهای بهداشتی ویژه تعطیلات نوروزی و ماه مبارک رمضان انجام شده است، افزود: این نظارتها تا ۲۵ فروردین ۱۴۰۳ ادامه دارد.
وی با اشاره به اینکه در مدت زمان قید شده ۹ هزار و ۷۱۶ مورد کلرسنجی از آب شرب صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: میزان ۲۸ هزار و ۷۲ مورد سنجش پرتال جهت کنترل کیفی مواد غذایی توسط بازرسین در حین بازرسی با اولویت نظارت بر مراکز، اماکن حساس پرتردد و نظارت و کنترل رفتارهای پر خطر در راستای مدیریت بیماری کووید ۱۹ صورت گرفته است.
دکتر شبیهی با بیان اینکه استان گلستان به دلیل واقع شدن در شمال کشور و شاهراه اتصال استان های شمالی و شمال غرب به خراسان و مشهد مقدس، یکی از مقاصد گردشگران محسوب می شود، تصریح کرد: برنامه بسیج سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان با هدف ارتقای سطح سلامت جامعه، ایمنی مواد غذایی و آب در سطح عرضه و کنترل دخانیات به منظور کاهش و کنترل بیماریهای واگیر و غیر واگیر با جدیت انجام شده و با هیچ احدی در این زمینه مماشات نخواهد شد.
انتهای پیام
نظرات