• سه‌شنبه / ۷ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۴:۱۶
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1403010703062
  • خبرنگار : 50416

برگزاری دهمین دوره جشنواره سبزه‌آرایی، سفره هفت‌سین و پخت شیرینی و کلوچه محلی در ملایر

برگزاری دهمین دوره جشنواره سبزه‌آرایی، سفره هفت‌سین و پخت شیرینی و کلوچه محلی در ملایر

ایسنا/همدان دهمین دوره جشنواره سبزه‌آرایی، سفره هفت‌سین، شیرینی و کلوچه محلی در موزه لطفعلیان ملایر با حضور مسئولان، مسافران، همشهریان و سایر شرکت‌کنندگان برگزار شد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر امروز در این مراسم اظهار کرد: این جشنواره تاکنون ۱۰ دوره در موزه لطفعلیان ملایر برگزار شده است.

ابراهیم جلیلی هدف از اجرای این رویداد را علاوه بر احیای آداب و رسوم و سنن حسنه گذشته، ایجاد شور و نشاط و معرفی هرچه بیشتر موزه تاریخی لطفعلیان و خانه مصدقی دانست.

جلیلی با بیان اینکه در این رویداد پس از داوری به سه نفری که بهترین سفره هفت‌سین را چیده بودند، لوح تقدیر و جوایزی اهداء شد، افزود: به سه نفری که بهترین سبزه را پرورش داده و  به چهار نفری که بهترین شیرینی و کلوچه پخته بودند نیز لوح تقدیر و جایزه اهداء شد.

وی خاطرنشان کرد: به پاس احترام به شرکت‌کنندگانی که شیرینی خانگی و کلوچه آورده‌اند که به حرمت ماه مبارک رمضان امکان داوری و تست وجود ندارد، جوایزی اهداء شد.

برگزاری دهمین دوره جشنواره سبزه‌آرایی، سفره هفت‌سین و پخت شیرینی و کلوچه محلی در ملایر

برگزاری دهمین دوره جشنواره سبزه‌آرایی، سفره هفت‌سین و پخت شیرینی و کلوچه محلی در ملایر

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha