منصور بیژنی گفت: اشتغال یکی از ضرورتهای اجتماعی کردن افراد زندانی است، بیکاری از عمدهترین دلایل وقوع جرم در جامعه است که با توسعه فعالیتهای حمایتی به ویژه در بخش اشتغال برای زندانیان و خانوادههای آنان نقش بسزایی در توسعه سلامت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم ایفا میکند.
وی اظهار کرد: توسعه واحدهای اشتغال جزو دستورکار مراکز اشتغال زندانیان استان قرار دارد بنابراین داشتن مهارت سبب ارتقای شخصیت و جایگاه زندانیان شده و در مراحل بعدی زندگی می تواند منبع درآمدی برای خود و خانواده فرد زندانی باشد.
مدیرکل زندانهای استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: مصمم هستیم تا در موضوع اشتغال زندانیان در بخشهای مختلف در مسیر باز اجتماعی کردن آنان اهتمام جدی داشته باشیم.
بیژنی عنوان کرد: هم اکنون کارگاههای پرورش قارچ خوراکی، تولید ظروف یک بار مصرف با مشارکت بخش خصوصی و اشتغال نشسته برای تولیدات آثار صنایع دستی، اشتغال زندانیان در صنایع غذایی و کارگاههای بیرون از زندان و ... موجب فراهم شدن زمینه اشتغال زندانیان شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل زندانهای استان کهگیلویه و بویراحمد، وی بیان کرد: توسعه فعالیت اشتغال در سال گذشته ۱۰۰درصد برش های تعیین شده از سوی سازمان زندانهای کشور را در مراکز ندامتگاهی این استان محقق کرده است.
انتهای پیام
نظرات