حسن ذبیحی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: طرح کشیک سلامت نوروزی شبکه بهداشت و درمان از ۱۵ اسفندماه شروع شده است و تا ۲۵ فروردین ماه ادامه خواهد داشت. این طرح ویژه ماه رمضان و ایام نوروزی خواهد بود و هر روز از ساعت ۸ صبح تا ۸ شب اجرا میشود.
وی با بیان اینکه طرح کشیک نوروزی شبکه بهداشت شامل تمام مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و خوراکی، ساندویچیها، رستورانهای شهری و برون شهری، مراکز اقامتی، شیرینی فروشیها، مراکز اقامتی می شود، افزود: از ابتدای طرح کشیک نوروزی بهداشت و درمان تاکنون ۲۶۰ بازدید از مراکز تهیه و توزیع انجام شده است که ۴۵ مورد اخطاریه صادر، ۵ مرکز به مراجع قضایی معرفی و ۲ واحد پلمب شدند.
مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان، مهمترین هدف شبکه بهداشت و درمان در طرح سلامت نوروزی را رعایت بهداشت و سلامت شهروندان و مسافران نوروزی در مراکز و صنوف مختلف عنوان کرد و گفت: با بررسی ۸ مورد شکایت مردمی از ابتدای طرح تاکنون ۱۷۵ کیلوگرم مواد تاریخ گذشته و فاسد از مراکز جمع آوری شده است.
ذبیحی تصریح کرد: در بازدید از صنوف مختلف داشتن کارتهای بهداشت از موارد مورد تاکید کارشناسان ما خواهد بود و توصیههایی که انجام میشود بستگی به نوع فعالیت آنها دارد. تاکید داریم متولیان صنوف ابتدای سلامت و بهداشت فردی و مکانی خود را رعایت کنند و سپس خدماتی که میدهند در چارچوبی باشد که مواد غذایی و خدمات سالمی را به مردم ارائه کنند.
وی نظارت و بازرسی دقیق از نانواییهای شهرستان را از برنامههای شبکه بهداشت و درمان عنوان کرد و افزود: یکی از موارد تخلفی که در نانواییها مشاهده میشود ورود افراد متفرقه به نانوایی است که اگر گزارشی در این خصوص داشته باشیم با متخلفان قطعا برخورد قضایی میشود.
مدیر شبکه بهداشت و درمان اردستان، راه ارتباطی مردم با کارشناسان بهداشت و درمان را سامانه ۱۹۰ عنوان کرد و گفت: همشهریان در هر زمان از شبانه روز که با این سامانه تماس بگیرند سریعا به کارشناسان ما منتقل میشود تا نسبت به بررسی موارد مطرح شده اقدام شود.
انتهای پیام
نظرات