مهدی دهرویه در گفتوگو با ایسنا ضمن اشاره به اینکه هر سال یک سیاست راهبردی در شعار سال توسط رهبری اعلام میشود که بر همان اساس باید حرکت کرد، اظهار کرد: نیاز است برخی مسائل مانند برون سپاری، مردمی سازی، کاهش تصدیگری دولت حل شود و ما اگر بخواهیم در همه حوزهها از حضور مردم استفاده کنیم باید این این خلاءها را پر کنیم.
وی با بیان اینکه مشارکت مردم در اداره کشور باید وارد فاز کاربردی شود که البته دولت نیز بر آن اهتمام جدی دارد، گفت: باید بستری فراهم شود که این مشارکت افزایش پیدا کند و این امر با استفاده از گروههای مردمی، نهادها، هیئتهای مذهبی، بسیج، گروههای مردمی کوچک محقق میشود؛ به عنوان مثال وامی که برای اشتغال در دست دولت بوده نیز با همین نگاه است که بحث اشتغال مردم مرتفع شود.
فرماندار گنبدکاووس تعداد بالای کارمندان دولت، مقاومت مقابل برون سپاری و برخی قوانین موجود را به عنوان موانع جدی تحقق شعار سال دانست و افزود: مداخلاتی که توسط برخی از جریانات و کانونهای قدرت صورت میگیرد به عنوان گلوگاههایی است که در زمینه اقتصادی و سیاسی وجود دارد و مقابله با این مافیاها به طور مثال مافیای حوزه آرد که زمان زیادی برای متلاشی شدن آن گذاشته شد میتواند در زمینه تحقق شعار سال و سیاسی راهبردی مقام معظم رهبری مفید واقع شود.
دهرویه، ایجاد اعتماد برای مردم توسط دولت در همه حوزهها را مهم عنوان کرد و توضیح داد: مردم ما باید اطمینان پیدا کنند که دولت برای افزایش رضایت آنها در زمینههای متفاوت گام برداشته و هدف آن جلب رضایت مردم است.
وی با اشاره به اینکه شعار امسال توسط رهبری انقلاب بسیار هوشمندانه انتخاب شده است، ادامه داد: مشارکت مردمی در شعار امسال حلقه گمشده سالهای اخیر بوده و باید توجه داشت که انتخاب این شعار ضمن ارادهای که در دولت دیده شده و ظرفیتی که در مردم مشاهده شده اتفاق افتاده است، البته مهم این است که در این موضوع سیستمهای دولتی و نهادها باید برنامهای تدوین کنند که قدرت اجرایی شدن داشته باشد.
فرماندار گنبدکاووس، عملی شدن این شعار را مستلزم داشتن برنامهای مدون دانست و بیان کرد: نهایتا باید تا پایان فروردین ماه یا اوایل اردیبهشت باید برنامهای قابل اجرا و افقی روشن برای مشارکت مردمی داشته باشیم و این برنامه باید سنجههایی داشته باشد که نشان دهد بر اساس آن آنطور که باید پیشرفت داشتیم یا خیر؟ اگر این کار را کنیم متوجه میشویم موفق شده ایم یا نه که البته جهاد تبیین نیز در این مسئله بسیار حائز اهمیت است.
انتهای پیام
نظرات