به گزارش ایسنا، اوایل مارس سال جاری میلادی جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا به پنتاگون دستور داد تا یک بندر موقت برای ارسال کمکهای بشردوستانه به نوار غزه ایجاد کند. کمکها در ابتدا به یک بندر موقت ارسال شده و بعد توسط قایقهای کوچک به ساحل انتقال مییابد.
به نقل از شبکه خبری ان.بی.سی، دولت بایدن مصمم است که پس از آغاز ارسال کمکها با استفاده از این بندر شناور، هیچ پرسنل آمریکایی وارد غزه نخواهد شد. در عین حال، پیشنهاد حضور نیروها از طرف ثالث برای ارائه این کمکها خطرات امنیتی را به همراه دارد.
یکی از گزینههای اصلی که در حال بررسی است جذب رانندگان و نیروهای امنتی از طرف های دیگر است. البته هنوز مشخص نیست که آیا آنها باید از اراضی اشغالی یا فلسطین یا دیگر اتباع باشند.
یکی از مقامهای ارتش آمریکا در گفتوگو با شبکه خبری ای.بی.سی گفت: هر کسی میتواند داخل یک کامیون یک بمب زمان دار یا بمب کنترل از راه دور قرار دهد و باعث بروز یک فاجعه شود.
این شبکه خبری همچنین گزارش کرد، مقامهای نظامی و ارتش آمریکا همچنین دارند بحث میکنند که چه کسی وقتی این کمکها وارد غزه شد، حفاظت آنها را برعهده بگیرد و آنها را رصد کند و چه کسی کمکها را تحویل گرفته و به مراکز توزیع ببرد.
انتهای پیام
نظرات