• پنجشنبه / ۲ فروردین ۱۴۰۳ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1403010200541
  • خبرنگار : 50126

استاندار ایلام اعلام کرد

بهره‌برداری از کارخانه تولید کاغذ سنگی تا خرداد/کلنگ‌زنی پارک ۳۳ هکتاری در سفر دوم رئیس جمهور

بهره‌برداری از کارخانه تولید کاغذ سنگی تا خرداد/کلنگ‌زنی پارک ۳۳ هکتاری در سفر دوم رئیس جمهور

ایسنا/ایلام استاندار ایلام گفت: برای پروژه‌ تولید کاغذ سنگی بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است و تا خرداد امسال به بهره‌برداری می‌رسد. در این طرح به محیط زیست توجه شده و قطع درخت‌ها را نداریم و مواد معدنی و سنگی، مواد اولیه مورد نیازند.

حسن بهرام‌نیا شامگاه اول فروردین ماه ۱۴۰۳ در برنامه تلویزیونی «نام عیدان» صداوسیمای مرکز ایلام، با اشاره به تقارن بهار قرآن با بهار طبیعت، اظهار کرد: سال ۱۴۰۳ با فرمایشات مقام معظم‌رهبری با شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شد. همه ما و مدیران با نصب‌العین قراردادن فرمایشات مقام معظم‌ رهبری و شعار سال ۱۴۰۳ باید قدم‌های بلندی برای توسعه و پیشرفت استان برداریم.

او بیان کرد: استان ایلام یک استان تاریخی و پرافتخار است و مردم این دیار، سلحشور و مقاوم هستند. با هم‌افزایی بین مردم و مسؤولان و سرمایه‌گذاران حوزه‌های مختلف با نصب‌العین قرار دادن فرمایشات مقام معظم‌ رهبری برای تحقق شعار سال ۱۴۰۳ باید به‌صورت همه‌جانبه تلاش کنیم و در راستای شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» علاوه بر تسهیل‌گری، نقش پشتیبان داشته باشیم.

استاندار ایلام گفت: از همه مردم استان و افراد تاثیرگذار در حوزه اقتصادی تقاضا داریم با یک‌دلی و هم‌گامی و ید واحد شدن، تلاش کنیم از ظرفیت‌های استان از جمله ظرفیت‌های حوزه نفت، گاز، پتروشیمی و ظرفیت تولیدهای معدنی و دامداری و کشاورزی استفاده و استان را متحول کنیم. این استان در حوزه‌های نفت و گاز ظرفیت بالقوه ملی دارد و حدود ۱۱ درصد گاز و پنج درصد منابع نفت کشور از استان ایلام استحصال می‌شود. 

وی از بستن قرارداد برای حفر ۱۹ حلقه چاه در میدان نفتی چنگوله خبر داد و گفت: ۲۹ اسفند ماه قرارداد توسعه میدان نفتی آذر (چنگوله) برای حفر ۱۹ حلقه چاه بسته شد که در اشتغال‌زایی، توسعه و رونق اقتصاد استان بسیار موثر است. 

استاندار ایلام با اشاره به ظرفیت‌های استان در حوزه انرژی، یادآوری کرد: مجوز پتروشیمی دره‌شهر صادر شده و به‌زودی کلنگ‌زنی می‌شود. پتروشیمی هلیلان نیز با ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال اجراست. یک شرکت نیز در آستانه افتتاح است که در جوار پتروشیمی ایلام تامین‌کننده خوراک پارک پلی‌پروپیلن است. عملیات اجرایی این پارک به‌زودی آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: از زمانی که لباس خدمت به تن کرده‌ایم همیشه به نوک قله نگاه کرده‌ایم و با اعتمادی که به مردم، مدیران و فرهنگ سخت‌کوشی مردم استان داشتم با اعتماد به اهداف رسیدیم.

او از ایجاد پارک ۳۳ هکتاری که جزو مصوبات دور دوم سفر رئیس جمهوری به استان است خبر داد و افزود: با هدف ایجاد مکانی برای نشاط و آرامش مردم، پارک ۳۳ هکتاری تفریحی و گردشگری یکی از مصوبات دور دوم سفر رئیس‌ جمهوری است.

وی با اشاره به این‌که راه‌های استان در دو سال گذشته متحول شده است، گفت: سال ۱۳۹۸ و قبل از آن در اربعین به‌دلیل ترافیک سنگین، حداقل ۱۵ ساعت طول می‌کشید که ماشین‌ها مسیر ایلام تا مهران را طی کنند، اما با عزم و اراده و با مجاهدت و تلاش جمعی، در مدت کمتر از یک‌ سال، مسیر ایلام و مهران چهار خطه شد و تونل شماره یک اربعین در هفته اخیر زیر بار ترافیک رفت. 

وی با بیان این‌که دولت سیزدهم دولت صادق‌الوعد است، اظهار کرد: همواره به مدیران تاکید کرده‌ایم که صادق‌الوعد باشند و وقتی وعده می‌دهند به وعده خود عمل کنند. فرمایشات مقام معظم‌ رهبری نصب‌العین ما و مدیران به‌عنوان خدمتگزاران مردم خواهد بود و از همه ظرفیت‌ها برای «جهش تولید با مشارکت مردم» استفاده خواهیم کرد.

استاندار ایلام ادامه داد: برای فراهم شدن توسعه گردشگری، توسعه و تکمیل زیرساخت‌ها بسیار مهم است که عمده آن، توسعه راه‌های مواصلاتی است. راه‌های مواصلاتی با گذشته قابل مقایسه نیست و این می‌تواند زمینه‌ساز توسعه گردشگری باشد.

استاندار ایلام افزود: استان ایلام سال گذشته از نظر کاهش تصادف‌ها و مرگ و میر ناشی از تصادف، مقام اول را کسب کرد که بخشی اعظمی از این موفقیت به‌دلیل تکمیل زیرساخت‌هاست.

نماینده عالی دولت در استان ایلام از رشد ۵۲ درصدی تعداد گردشگرانی که در استان اقامت داشتند خبر داد و گفت: از ۲۲ اسفند ماه تا ۲۷ اسفند ماه سال ۱۴۰۱ تعداد ۵۵۴۸ گردشگر در استان اقامت داشتند. این آمار در سال ۱۴۰۲ در مقطع زمانی یادشده به ۱۱ هزار و ۵۸۵ گردشگر رسید که این مقایسه، رشد ۵۲ درصدی گردشگران را نشان می‌دهد. 

وی با اشاره به زیرساخت‌های گردشگری در استان، گفت: مسیر دسترسی تنگه کافرین بدره آسفالت شد و توجه به ظرفیت‌های گردشگری و ایجاد زیرساخت‌های بوم‌گردی از اولویت‌های مهم استان است.

نماینده‌ی عالی دولت در استان با اشاره به انتقال پرونده مالیاتی نفت و گاز غرب کشور به استان ایلام، بیان کرد: در مجموع سالانه حدود ۲۰۰ میلیارد تومان از این طریق وارد استان می‌شود.

وی  به خلع‌ ید مالک کشتارگاه دام ایلام اشاره کرد و گفت: نگاه این دولت فسادستیزی است. برخی‌ها سال ۱۳۹۶ بدون در نظر گرفتن مصالح نظام، کشتارگاهی را که آن زمان ارزش میلیاردی داشت با ۱۲ میلیارد تومان و اقساط سالانه‌ی ۵۰۰ میلیون تومان به کسی واگذار کردند که اصلا اهلیت این کار را نداشت و از شخصی که قرار بود بقیه هزینه کشتارگاه را به‌صورت قسطی پرداخت کند از آن زمان تاکنون هیچ مبلغی وصول نشده بود. در این دولت، با نگرش فسادستیزی کشتارگاه از دست این شخص خارج شد و دوباره به دامن بیت‌المال بازگشت.

نماینده عالی دولت در استان ایلام بیان کرد: قبلا ۴۳۰ واحد نیمه‌فعال داشتیم که در دولت سیزدهم تا امروز ۲۳۲ واحد با اشتغال‌زایی ۱۶۲۶ نفر و سرمایه‌گذاری ‌۱۶۳ میلیارد تومان احیا شدند.

بهرام‌نیا با اشاره به رشد سرمایه‌گذاری خارجی در استان به‌ویژه در شهرستان ملکشاهی، گفت: ۵.۲ میلیون دلار برای تولید سیلیکون منگنز آلامتو (ساخت قطعات ماشین‌آلات و هواپیما) توسط شرکتی چینی در شهرستان ملکشاهی سرمایه‌گذاری شده است.

وی در پایان به فولاد زاگرس ایوان با اعتبار ۷۸۰ میلیارد اشاره کرد و افزود: این شرکت ظرفیت تولید سالانه ۱۵۰ هزار تن شمش فولاد را دارد که شرکت نورد میلگرد در ایوان که مواد اولیه آن از اصفهان وارد می‌شود، شرکت فولاد زاگرس زنجیره آن را تکمیل می‌کند و مواد اولیه نورد را تامین می‌کند.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha