مسعود معصوم شاهی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه اینگونه پرندگان جز پرندگان شکاری محسوب میشوند، گفت: این پرندگان شامل دلیجه، عقاب طلایی، سارگپه و شاه بوف بودند که پس از بازپروری و اطمینان از سلامتی با نظارت کارشناسان در زیستگاههای طبیعی رهاسازی و به دامان طبیعت بازگشتند.
وی عنوان کرد: این پرندگان که به دلیل برخورد با کابلهای برق و یا بیماری و دیگر عوامل دچار آسیب شده بودند توسط دوستداران محیطزیست و یا عوامل گشت محیطزیست کشف و تحویل محیطزیست شدند.
اداره حفاظت محیطزیست کلات عنوان کرد: نگهداری حیاتوحش حتی به صورت موقت توسط شهروندان برخلاف آئیننامه اجرایی قانون شکار و صید است و زندهگیری، تیمار و رهاسازی حیاتوحش نیاز به تجربه و تخصص داشته و قبل از رهاسازی باید سلامت آن توسط دامپزشک تأیید و در محلهایی با نظر کارشناسان مربوطه انجام شود.
وی گفت: این شهرستان دارای تنوع زیستی ویژهای از جمله گونههای پرندگان شکاری است و این پرندگان نقش مهمی در هرم غذایی و حفظ و پایداری اکوسیستمها دارند و جمعیت پرندگان، خزندگان، جوندگان، دوزیستان و حتی حشرات را کنترل کرده و از طغیان جمعیت آنها جلوگیری میکنند.
معصوم شاهی افزود: انتظار است شهروندان در صورت مشاهده هرگونه پرنده آسیب دیده مراتب را به اداره حفاظت محیطزیست کلات ۳۴۷۲۴۰۴۴ یا شماره تماس گویا ۲۴ ساعته ۱۵۴۰ و ۰۹۱۵۰۰۴۳۳۴۵ اطلاعرسانی کنند.
انتهای پیام
نظرات