• یکشنبه / ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۳:۰۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1402122719025
  • خبرنگار : 50664

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی:

آموزش و توانمندسازی زنان روستایی جهت ایجاد و توسعه اشتغال اولویت دارد

آموزش و توانمندسازی زنان روستایی جهت ایجاد و توسعه اشتغال اولویت دارد

ایسنا/خراسان رضوی مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: در راستای فراهم کردن زمینه‌های مشارکت برای حضور زنان روستایی در برنامه توسعه محلی و اجرای پروژه‌های اشتغال خانگی تلاش شده و آموزش و توانمندسازی زنان روستایی جهت ایجاد و توسعه اشتغال در استان را در  اولویت قرار داده‌ایم.

حمید بیک‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا ضمن بیان این موضوع اظهار کرد: در سال جاری در حوزه آموزش زنان روستایی و عشایر ضمن ارائه خدمات آموزشی و ترویجی برای اجرای طرح تولید محصول سالم و استاندارد به تعداد ۱۹۱ نفر-روز، آموزش ترویجی به زنان روستایی به منظور ایجاد باغچه‌های کوچک خانگی کاشت سبزی و صیفی به تعداد ۵۳۳ نفر-روز انجام شده است.

وی افزود: همچنین می‌توان به آموزش اعضا و ارکان صندوق‌های اعتبارات خرد زنان روستایی به تعداد ۷۷۸ نفر-روز، آموزش و توانمندسازی زنان روستایی برای ایجاد و توسعه اشتغال به تعداد ۳۷۵ نفر-روز و ارائه خدمات آموزشی به زنان روستایی در زمینه نوغانداری به تعداد ۱۶۷۰ نفر-روز به عنوان دیگر اقدامات در این حوزه اشاره کرد. 

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی تصریح کرد: دوره‌های مهارتی (بیش از یک روز) در قالب اجرای تفاهمنامه‌ها با ادارات کل فنی‌وحرفه‌ای، امور عشایر و غیره در راستای توانمندسازی و ایجاد مهارت در بهره‌برداران به میزان ۳۷ هزار و ۴۵۵ نفر-روز توسط اداره هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان در سال جاری اجرا شد.

بیک‌زاده با اشاره به اجرای دو کاروان ترویجی بهره‌وری الگوی کشت محصولات بهاره و پاییزه در سطح استان گفت: این برنامه با هدف اطلاع‌رسانی، دانش‌افزایی و آگاهی‌بخشی در خصوص برنامه الگوی کشت، کشت قراردادی محصولات زراعی و جهش تولید در دیم‌زارها و بیمه، مدیریت مخاطرات و تاب‌آوری و افزایش بهره‌وری مصرف آب اجرا شد.

وی با بیان اینکه دو مزرعه نوآور در شهرستان‌های تربت حیدریه و زاوه به منظور انتقال تجارب فنی بهره‌بردار پیشرو و همچنین اشاعه مدیریت هوشمند آبیاری و افزایش تولید ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: در سال جاری علاوه  بر برگزاری کلاس‌های آموزشی ترویجی (کمتر از یک روز) شامل دوره‌ها و کارگاه آموزشی به تعداد ۱۵ هزار و ۱۴۸ نفر، بازدیدهای آموزشی ترویجی به تعداد ۷۷ مورد انجام شد. 

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: از دیگر برنامه‌های اجرایی در حوزه ترویج در سال ۱۴۰۲ برگزاری کلاس ترویجی ویژه کانون جوانان روستایی به تعداد ۳۶۹۰ نفر-روز، اجرای رویداد روز مزرعه‌های پهنه‌ای، شهرستانی و استانی به منظور انتقال دانش فنی محققین به جامعه هدف روستایی به تعداد ۲۶۰ مورد و اجرای رویداد روز و هفته انتقال یافته‌های تحقیقاتی با همکاری مرکز تحقیقات و آموزش ترویج کشاورزی به تعداد ۲۰ مورد به منظور اشاعه دانش فنی به کارشناسان و کشاورزان و نشست تخصصی آموزشی ترویجی (هم‌اندیشی) به تعداد ۷ مورد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha