به گزارش ایسنا، نادر پسنده در نشست تشریح اقدامات و برنامههای طرح تسهیل سفرهای دریایی نوروز ۱۴۰۳، با بیان اینکه سفرهای دریایی مردم بهصورت گردشگری با روند افزایشی مواجه است، گفت: اداره کل ایمنی و حفاظت دریانوردی مسئولیت حفظ مسافران را بر عهده دارد و ۱۵۵۰ شمارهای است که مسافران میتوانند هنگام بروز حادثه تماس بگیرند.
وی با بیان اینکه هفت مرکز فرعی و ۱۳ مرکز اصلی برای ایمنی دریایی هماهنگ شده است، گفت: ۲۷ فروند شناور تخصصی جستوجو و نجات، ۱۲۳ فروند همیار ناجی، ۴۸ فروند شناور آتشخوار برای زمانی که حریقی رخ دهد در نظر گرفته شده است. همچنین در سال ۱۴۰۲، برای ۱۳۷۸ فرآیند جستوجو و نجات را انجام داده و به ۲۷۶ نفر خدمات دریایی دادیم.
مدیرکل حفاظت و ایمنی سازمان بنادر و دریانوردی خاطرنشان کرد: در حوزه خدمات امداد و نجات تفاوتی بین قایق مجاز و غیرمجاز وجود ندارد؛ اما ۷۰ درصد حوادث مربوطبه سفرها از مبادی غیرمجاز است. ما در مبادی رسمی و مجاز، در بسیاری از مواقع بهدلیل بروز طوفان از انجام سفر دریایی خودداری میکنیم که این درخواستها به سفرهای دریایی غیرمجاز منجر میشود.
پسنده با بیان اینکه در قالب طرح ملی جست و جو و نجات دریایی هماهنگیهای لازم انجام شده است، گفت: در این هماهنگی سازمانهای متعددی از جمله ستاد کل نیروهای مسلح، ستاد حوادث غیرمترقبه، نیروی دریایی و هوایی ارتش، شرکت نفتکش، سازمان هواشناسی، سازمان هواپیمایی کشوری و شرکتهای فرودگاهی همه در تعامل هستند برای اینکه اگر سانحه ای رخ داد بتوانند اقدامات لازم را انجام دهند.
انتهای پیام
نظرات