• شنبه / ۲۶ اسفند ۱۴۰۲ / ۰۰:۰۴
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1402122617862
  • منبع : نمایندگی مازندران

ضرورت دریافت گواهینامه ارتقاء سلامت در صادرات کیوی‌

ضرورت دریافت گواهینامه ارتقاء سلامت در صادرات کیوی‌

ایسنا/مازندران ‌سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهادکشاورزی مازندران در جمع خبرنگاران با اشاره به ضرورت دریافت گواهی ارتقاء سلامت (QR) برای صادرات محصول کیوی گفت: صادرات کیوی تنها در صورت داشتن گواهی ارتقاء سلامت این محصول امکان پذیر است.

به گزارش ایسنا، فرید بیگی جمعه ۲۵ اسفند در جمع خبرنگاران با بیان اینکه باغداران برای دریافت گواهینامه ارتقاء سلامت محصول باید درخواست خود را به سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی ارائه و برای دریافت گواهینامه نام‌نویسی کنند، مهلت تعیین شده برای باغداران کیوی برای دریافت این گواهی را حداکثر تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ اعلام کرد.

بیگی با اشاره به اینکه دریافت گواهینامه ارتقای سلامت محصول در قیمت کیوی موثر است، تصریح کرد: باغداران حتما نسبت به این امر اقدام کنند، در غیر این صورت باتوجه به تفاوت قیمت کیوی صادراتی در سال بعد، گلایه‌مند نباشند.

وی افزود: باتوجه به توان صادراتی تا سطح هزار هکتار از باغهایی که سریع‌تر برای دریافت گواهینامه ارتقاء سلامت محصول اقدام کنند در اولویت صادرات قرار می‌گیرند.

سرپرست مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی مازندران یادآور شد: دریافت گواهینامه ارتقای سلامت محصول از اول اسفند آغاز شده و تا ۲۵ فروردین ادامه دارد، باغدارانی که زودتر ثبت‌نام کنند در اولویت هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha