ابوالفضل محبان امروز (۲۳ اسفند ماه) در نشست خبری، اظهار کرد: امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر امسال ۱۱۸۰ حادثه را امدادرسانی کردند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته است. این موارد شامل حوادث جادهای، برف و کولاک، کوهستان و دیگر موارد میشود. بهعنوان مثال، در حوادث جادهای ۸۱۹ مورد امدادرسانی، حوادث کوهستان ۵۳ مورد و برف و کولاک ۱۱ مورد امدادرسانی انجام شده است.
وی ادامه داد: ۸۹۳ نفر در حوادث مختلفی که امسال در استان رخ داده، نجات داده شدهاند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۲ درصد افزایش را نشان میدهد.
محبان با اشاره به زمان طلایی رسیدن نیروهای امدادی به صحنه حادثه نیز گفت: سال گذشته متوسط زمان رسیدن نیروهای امدادی ما به صحنه حادثه ۹ دقیقه و ۴۷ ثانیه بود، امسال توانستیم آن را بهبود دهیم و به هشت دقیقه و ۵۴ ثانیه برسانیم.
وی اقدامات بشردوستانه جمعیت هلال احمر خراسان شمالی اشاره و بیان کرد: در زلزله افغانستان، تعدادی از تیمهای امداد و نجات ما به این کشور اعزام شدند. همچنین در سیل اخیر سیستان و بلوچستان نیز تیمهایی از این مجموعه به مناطق سیلزده اعزام شدند که دیروز بازگشتند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی گفت: ۱۲۰۰ نفر نیروی متخصص امداد و نجات در جمعیت استان وجود دارند که در پایگاههای امدادی مستقرند. ۱۸ پایگاه ثابت جمعیت هلال احمر در استان وجود دارند که برنامهریزیها برای رسیدن آنها به ۳۵ پایگاه در حال انجام است و در این مسیر مجوز ایجاد پنج پایگاه گرفته شده است تا کمبودهای این بخش حل شود.
وی به بحران گاز در استان اشاره کرد و گفت: از آنجا که خراسان شمالی در انتهای مسیر خط لوله گاز قرار دارد و احتمال افت فشار یا قطعی گاز در سرمایه زیاد وجود دارد، برای نخستینبار در کشور اقدام به تهیه سیستم گرمایشی از جمله بخاریهای نفتی و دیزلی کردیم تا بتوانیم سالنها و مراکز تجمیعی بهویژه در روستاهای انتهای خط لوله را گرم کنیم و خانوادههایی را که بدون سیستم گرمایشی جایگزین هستند اسکان دهیم و در آن شرایط تحت پوشش ما قرار بگیرند.
وی در ادامه به اقدامات حمایتی این مجموعه از افراد و خانوادههای بیبضاعت اشاره و بیان کرد: جمعیت هلال احمر خراسان شمالی امسال سه میلیارد تومان کمک درمانی بلاعوض به نیازمندان کرد و در این زمینه یا هزینههای آنها را پرداخت کرد یا داروی رایگان به آنها اختصاص داد.
محبان اظهار کرد: فعالیت داروخانه هلال احمر بیشتر شده و از ساعت ۸ تا ۲۳ فعالیت دارد که به وسیله آن نیز یک میلیارد و ۱۹۰ میلیون تومان خدمات حمایتی به مراجعهکنندگان کمبرخوردار و بیبضاعت ارائه شد.
وی تاکید کرد: در مراکز توانبخشی ما در بجنورد نیز 2000 نفر و در شیروان ۷۰۰ نفر خدمات گرفتند. ۶۰ هزار نفر از خدمات درمانی جمعیت هلال احمر در بجنورد و ۱۱ هزار نفر نیز در شیروان بهرهمند شدند.
محبان به طرح نوروزی ۱۴۰۳ اشاره کرد و گفت: در استان ۲۱ مرکز عملیاتی هلال احمر در آمادهباش هستند تا به مسافران نوروزی خدمت ارائه کنند. این مراکز شامل ۱۸ پایگاه امداد و نجات، یک مرکز امداد هوایی و یک مرکز پاسخگویی ۱۱۲ است.
وی افزود: یک پایگاه واکنش سریع در مرکز استان، یک مرکز نگهداری سگهای زندهیاب، ۱۸ دستگاه آمبولانس، ۱۳ دستگاه خودروی ست نجات و دو قلاده سگ زندهیاب در آمادهباش هستند که از ۲۴ اسفند تا ۱۴ فروردین به مدت ۲۰ روز ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات