علی اکبر حسینی محراب در نشست شورای توسعه شیلات استان که امروز ۲۳ اسفندماه برگزار شد، اظهار کرد: یکی از مزیتهای اصلی استان ما وجود رودخانههای متعدد و دسترسی به آبهای آزاد است. به طور طبیعی شیلات از پتانسیلهای مهم تولید و اقتصاد در استان محسوب میشود و ما در این زمینه باید از امکانات خدادادی خود به نحو احسن استفاده کنیم.
وی افزود: ما اشتغال وسیعی در بخش شیلات داریم و بیشتر از اینها باید داشته باشیم. در صادرات شیلات چه پرورش ماهی در قفس دریایی و چه در پرورش ماهی در مزارع و پشت سدهایی که برای کشاورزی است و برای آب شرب نیست که ما مجوز آن را از دولت گرفتهایم باید افزایش تولید در شیلات اتفاق بیفتد.
به گزارش ایسنا، حسینی محراب اظهار کرد: متاسفانه با وجود همه نخبگانی که در این بخش داریم در تولید و پرورش ماهی در قفس ضعیف هستیم و از سیاستهایی که از مدیر کل جدید شیلات خواستم پیگیری و اجرایی کند پرورش ماهی در قفسهای دریایی است. این کار موجب کاهش بسیاری از هزینههای پرورش ماهی در مزارع از جمله حذف هزینههای تامین خوراک میشود.
استاندار خوزستان خاطرنشان کرد: انتظار داریم در سدهایی که به منظور کشاورزی است همچنین حاشیه رودخانهها از طریق ایجاد آبگیرها و برکههای مختلف کار پرورش و تولید ماهی و میگو توسعه یابد و اگر بتوانیم در مساحت کم به شکل متراکم و در روستاهای مختلف پرورش شیلات داشته باشیم از همه استانها در سطح کشور جلو خواهیم زد و رتبه یک کشور در بخش شیلات را کسب میکنیم.
حسینی محراب با اشاره به اینکه سایتهای پرورش میگو در چوئبده آبادان، هندیجان و در آینده ماهشهر کمک زیادی به صادرات میگو میکند، ادامه داد: ما در طی سالهای اخیر و امسال مقداری در حوزه شیلات غفلت داشتیم و این وظیفه شیلات است که با کمک گرفتن از نخبگان و سرمایهگذاران این بخش و با مشارکت بانکها حرکت جدیدی برای تولید ماهی و میگو شروع کند چون در کشورهای همسایه بویژه عراق بازارهای خوبی برای صادرات شیلات وجود دارد.
وی ابراز امیدواری کرد: انشاءالله با همت مسئولان مربوطه و با کمک بخش خصوصی شاهد رونق در این بخش باشیم.
انتهای پیام
نظرات