به گزارش ایسنا، دوازدهمین نشست مجمع دانشگاهیان انقلاب اسلامی به عنوان آخرین نشست این مجمع در سال جاری با محوریت بررسی انتخابات اخیر دوازهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری برگزار شد.
علیرضا رهایی در نشست مجمع دانشگاهیان انقلاب اسلامی طی گزارشی از مهم ترین اقدامات این مجمع در سال ۱۴۰۲ ارائه داد و گفت: تا کنون ۱۲ نشست از این مجمع برگزار شد. به طوریکه اولین جلسه آن اردیبهشت ماه برگزار شد، در این جلسه عمویی عضو پرشور امنیت ملی در مورد مباحث امنیت ملی سخنانی را ارائه کردند، همچنین دومین جلسه نیز هشتم خرداد پیرامون مسائل اقتصادی برگزار شد که صمصانی رئیس دانشکده اقتصاد دانشگاه شهید بهشتی در این خصوص مباحثی را ارائه دادند.
وی در ادامه تصریح کرد: در نشست تیر ماه مجمع دانشگاهیان انقلاب اسلامی معاون سازمان انرژی اتمی مباحث انرژی اتمی، در مرداد ماه زنگنه نایب رییس کمیسیون برنامه ریزی و سخنگوی کمیسیون برنامه هفتم مباحث برنامه هفتم،ردر شهریور ماه خیاطیان رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گزارشی از صندوق، در مهر ماه تالار پشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، در آبان ماه خوش چشم در مورد مباحث فلسطین و غزه، در آذر ماه مهدی نژاد معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح در صنعت نظامی گزارش های خودشون را ارائه دادند.
دبیرکل مجمع دانشگاهیان انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: با توجه به نزدیکی فصل انتخابات در نشست دی ماه مجمع دانشگاهیان انقلاب اسلامی، خرمشاد معاون سابق سیاسی وزارت کشور در خصوص مباحث انتخابات و مجددا در این ماه محصولی مباحثی را مطرح کرد. همچنین در بهمن ماه جاری چمران رئیس شورای شهر تهران در مورد انتخابات و در بیست و سوم بهمن که آخرین جلسه این مجمع بود مهدوی مدیر مسئول روزنامه همشهری در مورد موقعیت گروه های سیاسی و مباحث انتخابات صحبت کرده اند.
سرپرست دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: در تمامی جلسات فوق مسائل اقتصاد، سیاست و انتخابات مطرح شد. دوازدهمین جلسه این مجمع با موضوع برگزاری سالم انتخابات و موفقیت نظام برگزار شد.
در این جلسه پرویز سروری رییس عالی شورای استان ها صحبت های خود را با کلامی از امام امیرالمومنین که می فرمایند؛ «امواج فتنه ها را با کشتی نجات به ساحل آرزو ببریم» آغاز کرد و گفت: مقام معظم رهبری در کلید واژه صحبت های خود می فرمایند؛ با شرایطی که در آن قرار داریم گفتمان باید ایمان و امید داشته باشد و دائما به مردم امید داده شود.
وی در ادامه تصریح کرد: مقام معظم رهبری در مورد جهاد تبیین نیز تاکید بسیار دارند چرا که تبیین زمانی شکل می گیرد که شبهات و ابهامات در جامعه منتشر شده است. تبیین می تواند فضای مشهود به غبار و آلودگی را بهبود بخشد از همین رو رهبری می فرماید امروز جهاد تبیین فوری، قطعی و حتمی است.
وی اظهار کرد: بر اساس تجربیات ۳۰ ساله بنده در زمینه انتخابات، امسال موضوعات مهمی در انتخابات مطرح شد و بر خلاف همه دوره ها که رهبری همیشه اصرار بر این داشتند موضوع کلید زدن رقابت های انتخاباتی هر چقدر به تاخیر بیافتد، بهتر است چرا که کشور از تنش های سیاسی مبرا می شود و کار برای دستگاه های اجرایی فراهم تر می شود.
سروری یادآور شد: امسال مقام معظم رهبری برعکس سال های گذشته عمل کردند به طوریکه در اولین سخنرانی فروردین ماه موضوع انتخابات را مطرح نمودند و به شکلی بر طرح زود هنگام انتخابات دامن زدند. در واقع در این خصوص با دو نکته مهم مواجه می شویم اول اینکه ذاتا مشارکت برای رهبری مهم بود، ثانیا به فرض موضوع چه کسانی وارد مجلس بشوند که در مجلس تاثیر گذار باشد نیز اهمیت ویژه ای داشت.
وی افزود: تاکید اکید مقام معظم رهبری در انتخابات امسال مشارکت بود به این دلیل که دشمن وارد موضوع انتخابات شده بود. به طوریکه جیسون رضایی در اعترافات خود اشاره می کند استراتژی بزرگ ما این است که مردم نسبت به گذشته پشیمان و نسبت به آینده ناامید شوند. به این جهت ایشان تاکید می کنند که چرا این استراتژی را دشمن اتخاذ می کند؟ در جواب به این سئوال نیز تاکید می کنند اگر ما ضعیف شویم این ضعف ما را نابود می کند و نیاز نیست تمام ظرفیت های دشمن بسیج شوند که تصویری از ناامیدی، ضعف و ناکارآمدی را در نظام جمهوری اسلامی ارائه کنند.
سروری با اشاره به تغییر قدرت در دنیا اظهار می کند: مقام معظم رهبری در سه سال گذشته جمله طلایی می فرمایند: «من احساس می کنم نظام قدرت در دنیا در حال تغییر است ». با توجه به اینکه دشمن نمی خواهد جمهوری اسلامی در متن قدرت قرار گیرد بر این اساس فرمودند که در نظام نوین قدرت جمهوری اسلامی باید در متن قدرت قرار گیرد بر این اساس فرمودند که در نظام نوین قدرت، جمهوری اسلامی باید در متن قدرت باشد نه در حاشیه، که این سخن بزرگ و تعیین کننده بود.
وی در پاسخ به این سئوال کدام موضوع روشنگر این است که جمهوری اسلامی در متن تغییر نظام قرار دارد، افزود: مهمترین مولفه تاثیرگذار در سیاست های امریکا در منطقه اسرائیل است که دو مساله را جمهوری اسلامی با هم جلو برد اول کاهش قدرت امریکا در منطقه و دوم کاهش قدرت اسرائیل در منطقه و جلوگیری از نظم نوینی که امریکا قرار بود ایجاد کند، روشنگر قدرت ما است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، رییس عالی شورای استان ها در پایان یاد آور شد: دشمن در صدد این بود که مشارکت در تهران و کل کشور کاهش داشته باشد که البته مردم از این هدف دشمن مطلع شدند. علی رغم اینکه انتخابات اخیر اولین دوره انتخابات بعد از اغتشاشات ۱۴۰۱ محسوب می شد در نتیجه کاملا ویژه و منحصر به فرد برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات