یوسف شعبانی سهشنبه ۲۲ اسفند در کارگروه اشتغال و توسعه استان همدان، با بیان اینکه فرصتهای شغلی استان توسط ۲۱ دستگاه اجرایی ایجاد شده است، اظهار کرد: ۹۵ درصد از فرصتهای شغلی ایجاد شده مستقل بوده است و توسعه و ترویج کارهای کارفرمایی باید مد نظر قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه در برنامه سال آینده باید توسعه و ترویج کارهای کارفرمایی اولویت قرار گیرد، تصریح کرد: فرصتهای شغلی مستقل زیاد و کارفرمایی کم است که باید اهتمام ویژهای به این بخش شود.
شعبانی با بیانی اینکه تمام شهرستانهای استان تعهد بالای صددرصد داشتند، گفت: شهرستان رزن ۱۴۲ درصد، اسدآباد ۱۲۲ درصد، کبودراهنگ ۱۱۹ درصد، تویسرکان ۱۱۹ درصد، همدان ۱۱۳ درصد، ملایر ۱۰۶ درصد، بهار ۱۰۵ درصد، نهاوند ۱۲۰ درصد، درگزین ۱۰۸ درصد و فامنین ۱۰۷ درصد از تحقق اشتغالزایی خود را انجام دادند.
دستگاههای اجرایی از دریافت تسهیلات طرحها اطمینان حاصل کنند
وی با اشاره به اینکه در شهرستانها تقویت کانونهای کسبوکار محور قرار گرفته است، افزود: خوشبختانه موفقیت در این زمینه خوب بوده به طوریکه سمت و سوی تسهیلات به کانونهای کسبوکار، دانشبنیان و اشتغال فارغالتحصیلان بوده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با بیان اینکه ۸۲۱ طرح استان نیاز به ویرایش دارد، اظهار کرد: در حال حاضر هشت روز فرصت باقیست تا ۸۲۱ طرح دستگاههای اجرایی که نیاز به بررسی و ویرایش دارد، مورد ویرایش قرار بگیرد چرا که در کلیت عملکرد استان تأثیر دارد.
این مقام مسئول با تأکید بر اینکه دستگاههای اجرایی طرحهای معرفی شده را تا دریافت تسهیلات پیگیری کنند، اظهار کرد: برخی دستگاههای استان طرح توجیهی را متقاضیان دریافت میکنند که در نهایت منتهی به شبکه بانکی میشود در حالیکه برخی از بانکها تسهیلات را پرداخت نکردند بنابراین درخواست داریم در این زمینه دستگاههای اجرایی در زمان ارسال، اتمام طرح نزنند و اطمینان حاصل کنند طرحی که به شبکه بانکی میرود، منجر به دریافت تسهیلات میشود.
پرداخت ۶۶ درصد از تسهیلات مشاغل خانگی در همدان
شعبانی با اشاره به اینکه در بخش پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی و خُرد سهمیه ۱۳۲ میلیارد تومانی استان به ۱۶۱ میلیارد تومان ارتقاء یافت، خاطرنشان کرد: ۶۶ درصد از تسهیلات ۱۶۱ میلیارد تومان برای ۱۳۷۴ طرح مشاغل خانگی پرداخت شده است.
وی با بیان اینکه عملکرد نسبت به سال گذشته عملکرد خوبی بوده است، افزود: ورود اطلاعات دریافتکنندگان تسهیلات مشاغل خانگی در سامانههای ذیربط مورد تأکید است.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در جزء سه تبصره ۱۶، ۱۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات پیشبینی شده که ۸۳۳ میلیارد تومان در قالب ۱۷۲۴ طرح به شبکه بانکی معرفی شده که تاکنون ۲۰۶ میلیارد تومان معادل ۱۵ درصد جذب شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان با تأکید بر اینکه سال آینده اولویت اشتغالزایی برای حوزه فارغالتحصیل است، بیان کرد: ۴۲ درصد از تسهیلات اشتغالزایی استان باید برای اشتغالزایی فارغالتحصیلان دانشگاهی تأمین و ۴۲ درصد از منابع دستگاهها باید در حوزه اشتغال فارغ التحصیلان به عنوان چالش در حوزه کسبوکار استان درنظر گرفته شود.
وی با تأکید بر تقویت طرحهای کارفرمایی خاطرنشان کرد: توسعه آماری واحدهای کارفرمایی به عنوان یک فرصت شغلی پایدار و نزدیک به ماندگاری مورد تأکید است که بر این اساس بیمهشدگان اجباری سازمان تأمین اجتماعی در سال گذشته ۱۴۱ هزار نفر بوده که امروز به ۱۴۸ هزار بیمه شده رسیده به طوریکه ۸۰۰۰ فرصت شغلی خالص در سازمان تأمین اجتماعی به عنوان شغل پایدار ایجاد شده است.
انتهای پیام
نظرات