احمد قدیمی اظهار کرد: رعایت عدالت شهرستانی متناسب با ظرفیت زیربخشهای تولیدی کشاورزی هر شهرستان اولویت اساسی در توزیع و تخصیص اعتبارات است.
وی با بیان اینکه اعتبارات عمرانی و تملک دارایی براساس ضرایب و دستورالعملهایی با درنظر گرفتن فاکتورهایی از قبیل سطح زیرکشت، تعداد بهرهبردار، میزان تولید و تعداد واحدهای بهرهبرداری شده منظور میشود، افزود: مجموع اعتبارات عمرانی مصوب شده استان در سالجاری براساس مصوبات کمیتههای برنامهریزی بیش از ۹۵۰ میلیارد ریال است.
معاون برنامهریزی و امور اقتصادی سازمان جهادکشاورزی استان همدان تخصیص اعلام شده اعتبارات را حدود ۴۰ درصد دانست و گفت: در نظر است با برگزاری جلسات منظم پیشرفت فیزیکی، نظارت بر روند جذب اعتبارات و موضوع جذب بهموقع و اثربخشی آن نیز به درستی محقق شود.
وی با تأکید بر اینکه در فصل کشاورزی و منابع طبیعی ۱۲ برنامه در قالب ۲۱ طرح برای ۲۰۶ پروژه عمرانی سازمان اعتبار ابلاغ و مبادله شده است، خاطرنشان کرد: یکی از اهداف مهم سال آینده برنامهریزی به منظور کمک به ارتقاء جایگاه بخش کشاورزی و سازمان متولی آن متناسب با مأموریتهای محوله، حجم تولید، تعداد بهرهبرداران و مهمترین وظیفه تأمین امنیت غذایی جامعه است.
انتهای پیام
نظرات