تصویربردار: مطهره احمدی / تدوینگر: مریم غلامی
ویدیو/ رشته خشکار، شیرینی کهن روزهداران گیلانی
رشته خشکار یک شیرینی محلی گیلانی است که از زمانهای کهن در ماه رمضان از آن استفاده میشود؛ این شیرینی از ترکیب آرد گندم و مغز گردو و شکر تشکیل شده است.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات