• سه‌شنبه / ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1402122215774
  • خبرنگار : 71970

بازرس کل امور آموزش و پژوهش سازمان بازرسی کل کشور:

اقدامات جهادی پژوهشکده سرطان معتمد، ضامن سلامت نسل آینده است

اقدامات جهادی پژوهشکده سرطان معتمد، ضامن سلامت نسل آینده است

بازرس کل امور آموزش و پژوهش سازمان بازرسی کل کشور گفت: با توجه به حوزه تخصص پژوهشکده سرطان معتمد به نظر می رسد اقدامات این پژوهشکده، تضمین کننده سلامت نسل آینده کشور است.

به گزارش ایسنا، غلامرضا خدادادی، بازرس کل امور آموزش و پژوهش سازمان بازرسی کل کشور به همرا امیری، سربازرس سازمان بازرسی کل کشور مستقر در جهاد دانشگاهی با حضور رامین صرامی فروشانی، رئیس و مدیران ارشد پژوهشکده از کلینیک پژوهشکده سرطان معتمد بازدید کردند.

خدادادی در این بازدید، گفت: حقیقتا باید به مراکزی همچون پژوهشکده سرطان معتمد با توجه به خدماتی که انجام می دهد بالید. به نظر می رسد با وجود همه کمبودها در این مسیر مجاهدت صورت می گیرد.

بازرس کل امور آموزش و پژوهش سازمان بازرسی کل کشور در ادامه سخنان خود، ابراز داشت: با توجه به حوزه تخصص پژوهشکده سرطان معتمد به نظر می رسد اقدامات این پژوهشکده، تضمین کننده سلامت نسل آینده کشور است.

وی افزود: باید شرایط به گونه ای باشد که پژوهشکده ای که در حوزه حساس فناوری‌های نوین تشخیص و درمان سرطان آن هم سرطان پستان که شیوع بسیار بالایی دارد کار می کند و در این حوزه پیشگام است، با فراغت بال کامل، تمام توان و انرژی خود بر برنامه های تحقیقاتی و خدمت‌رسانی به مردم متمرکز کند و دغدغه ای برای تامین تجهیزات و ... نداشته باشد و مسئولان هم باید از هرگونه کمک‌ و حمایت از پژوهشکده استقبال کنند تا سطح خدمت‌رسانی پژوهشکده و رضایت مردم افزایش یاید.

وی با بیان اینکه وظیفه سازمان بازرسی نظارت بر اجرای قانون است، گفت: براساس قانون اساسی، نظارت بر حسن اجرای امور، تکلیف دومی است که برعهده سازمان بازرسی قرار داده شده است؛ بنابراین تلاش ما کمک همه جانبه به پژوهشکده خواهد بود.

گفتنی است در ابتدای این بازدید، دکتر رامین صرامی فروشانی، رئیس پژوهشکده سرطان معتمد با اشاره به ماموریت پژوهشکده سرطان معتمد، گفت: «توسعه فناوری های نوین در درمان سرطان» ماموریتی است که جدای از بحث درمان برای پژوهشکده تعریف شده است.

وی افزود: پژوهشکده سرطان معتمد در زمینه ژن درمانی، سلول درمانی و ویروس درمانی در کشور پیشرو است. به طور مثال امروز ویروس های کشنده طبیعی به بیماران سرطانی مختلف تزریق می شود.

صرامی فروشانی در پایان اظهار داشت: چهار مرکز استانی شبکه ملی پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان بانوان از سوی پژوهشکده معتمد در مناطق مختلف کشور راه اندازی شده که هم اکنون درحال خدمت‌رسانی به مردم می باشند. یکی از درخواست های ما ابقای ماموریت «راه اندازی شبکه ملی پیشگیری، کنترل و درمان سرطان بانوان» توسط پژوهشکده معتمد است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha