رضا بهنام پور در گفت و گو با خبرنگار ایسنا گفت: جهت تامین گوشت مرغ گرم در ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال و عید نوروز یک میلیون و ۳۱۸ هزار قطعه جوجه ریزی در ۶۰ واحد مرغداری گوشتی این استان انجام شد.
وی اظهارکرد: در نتیجه این عملیات دو هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ آماده طبخ تولید می شود و در بازه زمانی ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۳ به بازار مصرفی استان عرضه خواهد شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: در شرایط طبیعی یک هزار و ۷۵۰ تن گوشت مرغ آماده طبخ مورد نیاز استان است اما با توجه به افزایش تقاضای گوشت مرغ در ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال که جزء ایام پر مصرف گوشت هستند، ۷۵۰ تن بیش از نیاز تولید شده تا این افزایش تقاضا را پوشش دهد.
انتهای پیام
نظرات