• شنبه / ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۳:۲۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 1402121913462
  • خبرنگار : 71567

قائم مقام معاون فرهنگی وزارت علوم تاکید کرد

ضرورت ایجاد «پژوهشکده سیدجمال» در دانشگاه سیدجمال‌الدین اسدآبادی

ضرورت ایجاد «پژوهشکده سیدجمال» در دانشگاه سیدجمال‌الدین اسدآبادی

قائم مقام معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم برضرورت ایجاد پژوهشکده سیدجمال در دانشگاه سیدجمال‌الدین اسدآبادی تاکید کرد و گفت: اندیشه‌های سیدجمال‌الدین اسدآبادی بیش از هر زمان دیگر باید تقویت شود و دانشگاه‌ بهترین محل تمدن‌سازی و پرورش این اندیشه است.

به گزارش ایسنا، رشید جعفرپور در چهارمین همایش ملی بیداری و احیا تمدن اسلامی که با محوریت سید جمال الدین اسدآبادی در دانشگاه سید جمال الدین اسدآبادی برگزار شد، اظهار کرد: سیدجمال‌الدین اسدآبادی چندین ویژگی دارد که وی را از شخصیت‌های هم عصر خود متمایز کرده و شخصیتش را منحصربه‌فرد می‌کند، وی نگاه فراملی و بین‌المللی دارد و به فکر اسلام و جهان اسلام بوده است.

وی با بیان اینکه سیدجمال‌الدین اسدآبادی نگاه شاگردپرورانه از شخصیت‌های مختلف داشته است و همواره تلاش کرده شاگردان متعددی را تربیت کند، تصریح کرد: سیدجمال ‌الدین اسدآبادی یک مصلح کنشگر بوده و علاوه بر فعالیت در حوزه اندیشه، کنشگری اجتماعی نیز دارد که در این رابطه با طبقات مختلف اجتماع ارتباط داشته است.

جعفرپور زمان‌شناسی را یکی از خصوصیات مهم سیدجمال‌الدین اسدآبادی برشمرد و گفت: سیدجمال‌الدین اسدآبادی به مسائل و مشکلات جهان اسلام زمان خود آگاه و با علم و مسائل روز آشنا بوده است.

وی با اشاره به شخصیت برجسته سیدجمال‌الدین اسدآبادی خاطرنشان کرد: امروز جهان اسلام بیش از هر زمان دیگری به نگاه وحدت‌بخش و بیدارکننده سیدجمال نیاز دارد، در زمانی‌که در غزه هزاران نفر کشته می‌شود و هنوز چنگال استعمار گلوی جهان را گرفته باید شخصیت‌های بیدارگری چون سیدجمال‌الدین اسدآبادی‌ها باشند تا مردم با وجود آنها به ظلم استعمارگران آگاه شوند.

قائم مقام معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، افزود: اندیشه‌های سیدجمال هم اکنون بیش از هر زمانی لازم است تقویت  و بیان شود. دانشگاه محل پرورش اندیشه و به تعبیر امام دانشگاه محل تمدن‌سازی است. شخصیت سیدجمال یکی از شخصیت‌های تمدن‌ساز است؛ لذا ظرفیت دانشگاه آمادگی دارد در مورد اندیشه ایشان کار کند.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، جعفرپور همچنین با تأکید بر ضرورت ایجاد پژوهشکده سیدجمال در دانشگاه سیدجمال‌الدین اسدآبادی اظهار کرد: لازم است علاوه بر رشته‌های مختلفی که در حوزه اندیشه در این دانشگاه تدریس می‌شود، مسئولان و استاندار همدان کمک کنند که در حوزه اندیشه سیدجمال نیز در این دانشگاه ورود کنیم و این اندیشه سیدجمال جان و عمق بگیرد و شاهد اثرات اجتماعی آن  باشیم چراکه دانشگاه‌ مسئولیت اجتماعی دارد که اندیشه‌ها را به سمت جامعه ببرد و این‌ مسئولیت اجتماعی ایجاب می‌کند در این رابطه در دانشگاه بیشتر کار کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha