• شنبه / ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۲:۰۷
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1402121913371
  • خبرنگار : 50210

نخستین راکتورهای فوق سنگین تولید متانول ساخت داخل در اراک رونمایی شد

نخستین راکتورهای فوق سنگین تولید متانول ساخت داخل در اراک رونمایی شد

ایسنا/مرکزی نخستین راکتورهای بومی فوق سنگین تولید متانول در شرکت ماشین سازی اراک رونمایی و تحویل شد و ایران رسما به جمع تولیدکنندگان این محصول پیوست.

این محصول بومی‌سازی شده شامل راکتورهای اصلی تولید متانول با نام R۳۰۰۱ است که برای اولین بار در ایران ساخته شده و با تولید این تجهیز، ایران در بین ۵ کشور تولید کننده این راکتورها در جهان قرار گرفت.

در فاز اول قرارداد، ساخت ۶ دستگاه از این راکتورهای تبدیل گاز سنتز به متانول برای طرح‌های سیراف و دنا، از شرکت های وابسته به صندوق ذخیره فرهنگیان، امضا شده است.

به گزارش ایسنا، در این آیین رضا سرایی مدیرعامل شرکت ماشین سازی اراک گفت: این شرکت به عنوان یک مجموعه دانش بنیان و صنعتی صنعت ساز شناخته می شود.

وی با اشاره به اینکه همه کشورها در مسیر توسعه خود، واحدهایی چون ماشین سازی را سرمایه می کنند تا بتوانند تجهیزات مورد نیاز صنعت را طراحی، مهندسی و تولید کنند، افزود: در همه این سال ها همه تجهیزات حوزه نفت، گاز، پتروشیمی، تجهیزات فولادی، سازه های فلزی و ... توسط این واحد صنعتی ساخته شده است و قابلیت تولید و طراحی و مهندسی انواع و اقسام تجهیزات مهندسی را دارد.

سرایی تصریح کرد: در حال حاضر این شرکت دارای ۵ گروه صنعتی در داخل خود و ۵ شرکت در خارج از خود است. تا سال های گذشته رقیبی برای این شرکت وجود نداشت، اما در سال های اخیر شرکت هایی از دل ماشین سازی و نیروهای آموزش دیده در این شرکت به عنوان رقیب وارد عرصه تولید شده اند.

وی با بیان اینکه امروز این شرکت توانمندی ساخت پیچیده‌ترین تولیدات و تجهیزات حوزه فولاد و پتروشیمی را دارد، افزود: این تولیدات هم سطح استانداردهای بین المللی است و شاهدیم که دانش فنی ساخت تجهیزات فرآیندی پتروشیمی متانول، ساخت راکتور فولاد، پل های PMP ارتش توسط ماشین سازی بومی شده و ماشینی طراحی شده است که قابلیت حفاری در عمیق ترین نقاط را دارد. در واقع توان ساخت هر تجهیزی در این شرکت وجود دارد.

مدیرعامل شرکت ماشین سازی اراک بیان کرد: توانایی اجرای پروژه های ملی و ابر پروژه ها به شکل EPC در ماشین سازی وجود دارد و در مسیر توسعه صنعتی کشور ورود به چنین پروژه هایی را وظیفه ذاتی خود می دانیم.

وی با بیان اینکه در راستای تعمیق ساخت داخل و کاهش قیمت تمام شده پروژه ها باید از ظرفیت موجود به خوبی استفاده شود، افزود: برای اولین بار در کشور، برج ۱۳۲ متری در محل سایت یکی از پتروشیمی ها، توسط ماشین سازی اراک ساخته شده است و امروز بزرگترین برج صنعت پتروشیمی نیز در حال نصب است.

سرایی تصریح کرد: سازمان بنادر کشور در حال خرید تجهیزات بندری است در حالی که می توان تامین این تجهیزات را از طریق ماشین سازی دنبال کرد، ولی تا امروز ظاهرا برای خرید این تجهیزات تلاش می شود در حالی که باید تولید داخل را قوت بخشید.

وی تاکید کرد: نباید به ظرفیت تولید ظلم شود، امیدواریم با توجه به دانش فنی موجود ساخت تجهیزات پتروشیمی کشور به این صنعت صنعت‌ساز سپرده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha