• چهارشنبه / ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۰:۱۱
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1402121611454
  • خبرنگار : 50072

تغییرات در بخش هوانوردی عربستان

تغییرات در بخش هوانوردی عربستان

قرار است که تعداد خدمه پرواز و خلبانان، بال ثابت عربستان سعودی با ورود طرح بومی‌سازی بخش هوانوردی، به مرحله دوم خود راه یابد.

به گزارش ایسنا، وزارت منابع انسانی و توسعه اجتماعی عربستان با همکاری وزارت حمل و نقل و خدمات لجستیک از اجرای مرحله دوم بومی‌سازی حرفه‌های هوانوردی دارای مجوز در موسسات بخش خصوصی با استخدام پنج نفر یا بیشتر در مشاغل هدفمند هوانوردی خبر داده است.

در مرحله دوم، وزارت منابع انسانی و توسعه اجتماعی حرفه‌های مورد نظر را مشخص کرده و هدف‌گذاری ۶۰ درصدی برای مهمانداران هواپیما و نسبت ۷۰ درصدی برای خلبانان بال ثابت، مشروط به اخذ گواهینامه تایید صلاحیت حرفه‌ای از اداره کل عمران توسط کارکنان حرفه‌های هوانوردی تعیین شده است.

وزارت حمل و نقل بر تعهد خود برای نظارت بر اجرای مرحله دوم برنامه تاکید کرده و هدف آن فعال کردن موسسات بخش خصوصی است تا از همه برنامه‌های حمایتی و اشتغال ارائه شده توسط سیستم منابع انسانی و توسعه اجتماعی برای کمک به جذب و حفظ استعدادهای ملی استفاده شود.

وزارت منابع انسانی و توسعه اجتماعی دستورالعمل‌های مرحله‌ای را صادر کرده است که جزئیات تصمیم، اجرای آن و برنامه‌های پشتیبانی و اشتغال ارائه شده به موسسات بخش خصوصی را توضیح می‌دهد.

مروات سلطان، رئیس بخش زنان در هوانوردی خاورمیانه در حاشیه نمایشگاه فرودگاه عربستان که در دسامبر ۲۰۲۳ در مرکز همایش‌ها و نمایشگاه‌های بین‌المللی ریاض برگزار شد، به رونق قابل توجهی با افزایش فرودگاه‌ها، ایجاد خطوط هوایی جدید و افزایش تعداد گردشگران اشاره کرد.

وی افزود: صنعت هوانوردی در عربستان سعودی بزرگ و بزرگتر می‌شود و در ۲۰ سال آینده این صنعت را پیشرو خواهد کرد.

وزیر وزارت منابع انسانی و توسعه اجتماعی، احمد الراجهی در سال ۲۰۲۲ اطلاعیه‌ای صادر کرد که تعدادی از حرفه‌ها و فعالیت‌های اقتصادی ازجمله حرفه‌های هوانوردی دارای مجوز، بینایی‌سنجی و فعالیت‌های بازرسی دوره‌ای همچنین مراکز خدمات پستی و غیره را ملی می‌کند.

مصوبه بومی‌سازی مشاغل دارای مجوز هوانوردی در دو فاز اجرا می‌شود که اولین مورد در ۱۵ مارس ۲۰۲۳ اجرایی شد.

عربستان سعودی در راستای چشم‌انداز ۲۰۳۰ خود، ابتکار بلندپروازانه‌ای را برای توانمندسازی شهروندان خود و تقویت رقابت جهانی آنان انجام می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha