به گزارش ایسنا محسن آهنگری امروز در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با تلاش صورت گرفته و با توجه به درخواست سرمایه گذاران شهرستان از سال ۱۳۹۸ تاکنون در جهت تولید، تبدیل و فرآوری محصولات کشاورزی در بخش صنایع تبدیلی به ۴۶ واحد مجوز تأسیس و به ۲۳ واحد مجوز بهره برداری داده شد که به فعالیت مشغول هستند.
وی اضافه کرد: ۱۴ واحد صنعتی نیز در دولت سیزدهم نوسازی و بهسازی شد.
آهنگری افزود: مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل در چارچوب مقررات قانونی آماده همکاری با سرمایهگذاران در جهت توسعه صنایع تبدیلی محصولات کشاورزی شهرستان است.
توزیع ۵ هزار و ۴۹۹ تن کود شیمیایی به کشاورزان شهرستان بابل
آهنگری اظهار کرد: از آغاز کشت محصولات پاییزه تاکنون در مراکز جهاد کشاورزی این شهرستان، ۵ هزار و ۴۹۹ تن انواع کود شیمیایی تخصیصی محصولات کشت پائیزه، باغی و برنج، با حواله الکترونیک توزیع شد که از این مقدار ۲ هزار و ۶۶۵ تن مربوط به برنج است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بابل تصریح کرد: این شهرستان دارای ۴۱ کارگزاری فعال در ۹ مرکز جهاد کشاورزی این مدیریت کار خریداری و توزیع کودهای شیمیایی را انجام میدهند.
آهنگری با بیان اینکه روند تأمین و توزیع کود مورد نیاز برای بخش کشاورزی بر اساس برنامه ابلاغی اصلاح الگوی کشت در حال اجرا است، گفت: کودهای توزیع شده شامل کودهای ازته، فسفاته و پتاسه است.
وی بیان کرد: سامانه پایش کودی به سامانه جامع پهنه بندی متصل است و هر کشاورز درخواست خود را در سامانه پایش کودی با حضور در مراکز جهاد کشاورزی ثبت و کود تخصیصی خود را از کارگزاری تعیین شده دریافت خواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات