به گزارش ایسنا، «هانی الدالی» کارشناس مسایل مقاومت فلسطین در گفتوگو با شبکه خبری المیادین به تحلیل سخنرانی «ابوحمزه» سخنگوی نظامی گردانهای سرایا القدس، شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین پرداخت که در آن ضمن تاکید بر تداوم نبرد «طوفان الاقصی» بر اساس اتحاد میدانها در غزه، کرانه باختری، لبنان، عراق، یمن و سوریه، خواستار این شد که ماه رمضان ماه ترس و نگرانی رژیم صهیونیستی باشد.
الدالی در این گفتوگو ضمن افشای بسیج غیرمعمول نیروها اظهار کرد: سخنرانی ابوحمزه در چارچوب آمادگی مقاومت فلسطین برای «طوفان رمضان» است.
این کارشناس افزود: مقاومت فلسطین با تمامی گروههایش برای این طوفان بزرگ به ویژه در ماه رمضان فراخوان داد، به همین دلیل اسرائیل، آمریکا و بازوهای آن دو در منطقه تلاش بسیاری برای ناکام گذاشتن این تلاشها چه از منظر بسیج نیروها و چه حرکت مردمی در این زمینه انجام دادند.
او در ادامه در ادامه گفت: نشانههای بسیاری وجود دارد که نشان میدهد ماه رمضان تهدید و خطری جدی از سوی کرانه باختری و اراضی اشغالی سال ۱۹۴۸ اولا و به ویژه برای رژیم صهیونیستی و ثانیا برای آمریکا و منافعش در منطقه ایجاد خواهد کرد، همچنین نشانههایی دال بر تحرک ملتهای غربی علیه آن و علیه کشورهایی که در این جنگ شرکت دارند، وجود دارد.
پیامهای مقاومت برای نتانیاهو
همچنین الدالی گفت: سخنرانی ابوحمزه نشانهها و پیامهایی به ویژه در این مقطع زمانی بسیار مهم داشت از جمله اینکه فرماندهی مقاومت فلسطین هنوز منسجم و استوار بوده و میدان نبرد با یکپارچگی و بازدهی بالایی مدیریت میشود.
او افزود: ابوحمزه پیام روشنی برای بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی داشت و آن پیام این بود که «تمامی صحبتهایت گزافهگویی رسانهای است و واقعیت را بازتاب نمیدهد، مقاومت در غزه و کرانه باختری در میدان منسجم بوده و کنترل را در دست دارد و مساله اسرا هنوز در دست ما است»، همچنین او این پیام را داد که «صحبت از روز بعد از جنگ، برای نتانیاهو نبوده بلکه برای مقاومت است و مقاومت هرگز نخواهد پذیرفت تنها درباره مسایل انسانی در ازای قرارداد تبادل مذاکره کند و تاکید دارد که این جنگ هزینهها و نتایج سیاسی دارد».
این کارشناس مسایل مقاومت به المیادین گفت: در نتیجه لجبازی اسرائیل هیچ پیشرفتی در روند مذاکرات حاصل نشده چراکه نتانیاهو هیچ قصدی برای پیشروی در بخش مذاکرات ندارد چون میداند موافقتش با شروط مقاومت در واقع پایان روند سیاسیاش است به همین دلیل به عملیات رفح متوسل شد.
رژیم اشغالگر با هدف قرار دادن مردم، به اعمال فشار بر مقاومت متوسل شد
الدالی با اشاره به موضوع انتقال هوایی کمکهای بشردوستانه به نوار غزه از سوی آمریکا و برخی کشورهای غربی گفت: این اقدام به منزله سرپوش گذاشتن بر جنایات رژیم اشغالگر اسرائیلی در نوار غزه است که با تسلیحات و موشکهای آمریکایی انجام میشود، آمریکا صدها هواپیما حامل سلاح و مهمات را در اختیار اسرائیل قرار داده است.
او در ادامه تاکید کرد: واشنگتن با حمایت نظامی از اسرائیل و با وتو کردن قطعنامه آتشبس و نیز ابراز تردیدش در مورد کشتارهایی که رژیم اشغالگر صهیونیستی علیه ملت فلسطین در نوار غزه مرتکب میشود، در کشتار ملت فلسطین دست دارد.
این کارشناس مسایل مقاومت در این خصوص افزود: هدف قرار دادن پناهگاهها به این دلیل انجام میشود که رژیم اشغالگر در موضوع اسرا شکست خورد و در بازگرداندن آنها بجز از راه مذاکرات و پایبندی به آنچه مقاومت فلسطین میخواهد، عاجز مانده است، همچنین رژیم اشغالگر میداند توان نابودی مساله فلسطین را ندارد و به همین دلیل به اعمال فشار بر مقاومت فلسطین از طریق هدف قرار دادن مردم، متوسل شده است.
الدالی در ادامه گفت: حمله به منطقه نزدیک به مصر در رفح در واقع برای مصر نیز پیامی دارد و آن اینکه رژیم اشغالگر به حاکمیت و امنیت ملی مصر احترام نمیگذارد و بر اجرای عملیاتی نظامی در رفح و حمله به آوارگان در آنجا پافشاری دارد.
او افزود: رژیم اشغالگر اسرائیلی هنوز به حملات خود علیه نوار غزه ادامه میدهد و شمار شهدای این حمله از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به ۳۰ هزار و ۴۱۰ تن و زخمیها به بیش از ۷۱ هزار تن رسیده است.
در مقابل مقاومت فلسطین به مقابله خود با نفوذ اشغالگران در نوار غزه در محورهای مختلف درگیری به ویژه محور خانیونس در جنوب نوار غزه ادامه داده و تلفات و خسارات سنگینی را به نیروها و تجهیزات آنها وارد کرد.
انتهای پیام
نظرات