حسین محمدی امروز (جمعه ۱۱ اسفندماه) با حضور در ستاد انتخابات استان و در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه وزارت کشور مکلف شده خود بر فرایند برگزاری انتخابات نظارت داشته باشد و هیئت بازرسی انتخابات را تشکیل داده است، اظهار کرد: ملزم هستیم در شعب برگزاری انتخابات یک بازرس ثابت حضور داشته باشد و در هر حوزه انتخابیه یک بازرس ویژه حضور دارد.
وی با اشاره به اینکه ۹۰۰ بازرس در فرایند انتخابات استان زنجان همکاری میکنند، افزود: انتخاب هیئتهای اجرایی در روند ثبتنام و پیشثبتنام نظارت میکنند و امروز نیز کار بازرسان، سربازرسان و هیئتهای ویژه پررنگتر است.
این مسئول با بیان اینکه همه تخلفات به شعبات رسیدگی قضایی ارسال میشود، تصریح کرد: تاکنون تخلفات متعددی گزارش شده است. اصل نظارت بر انتخابات بر عهده هیئت نظارت بوده و بازرسی بر عملکرد مجریان انتخاباتی نظارت میکنند و تصمیمگیری نهایی توسط هیئت شورای نگهبان انجام میشود.
رئیس هیئت بازرسی انتخابات استان با بیان اینکه کاندیداها حق تبلیغ در شرکتهای دولتی نداشتند، گفت: تخلفاتی در خصوص تبلیغ در شرکتهای دولتی داشتیم و مستندسازی شده و گزارشاتی نیز ارجاع داده شده است.
محمدی با بیان اینکه دستورالعملی مبنی بر پرداخت تسهیلات به هیچ یک از کاندیداهای انتخابات مجلس در استان زنجان نداشتیم، اظهار کرد: اگر در دورههای قبل پرداخت شده به دلیل وجود اعتبار بوده و منع قانونی نداشته است، گفتنی است اگر امسال نیز اعتباراتی وجود داشت تسهیلات پرداخت میشد اما این دوره عملا هیچ پرداختی صورت گرفته است.
وی در پاسخ به این سوال که آیا امسال هزینهای که کاندیداها کردهاند کاهش یافته است، افزود: امسال با توجه به حضور پررنگ صدا و سیما و رسانهها در انتخابات، هزینهها کاهش یافته است.
این مسئول با بیان اینکه تعداد افرادی که تذکر کتبی گرفتهاند و مدیرانی که برکنار شدهاند، بیشتر از این میزان هستند، تصریح کرد: با توجه به تاکید استاندار زنجان بر برکناری مدیران متخلف، تعداد برکناری مسئولان در استان زنجان در روزهای آتی احتمالا افزایش خواهد یافت.
رئیس هیئت بازرسی انتخابات استان با بیان اینکه در حال حاضر مجریان انتخاباتی بخش قالب معتقد به اصل بیطرفی هستند، خاطرنشان کرد: سیاست اصلی وزارت کشور این است که باید به اصل بیطرفی توجه جدی شود بنابراین اصل ستاد انتخابات استان زنجان بر این است که با متخلفان برخورد جدی شود.
انتهای پیام
نظرات