• پنجشنبه / ۱۰ اسفند ۱۴۰۲ / ۱۰:۵۹
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 1402121006629
  • خبرنگار : 71049

دیپلمات ایرانی: آلمان با سابقه حقوق‌بشری خود نمی‌تواند درباره ایران حرف بزند

دیپلمات ایرانی: آلمان با سابقه حقوق‌بشری خود نمی‌تواند درباره ایران حرف بزند

رایزن حقوق‌بشر نمایندگی ایران در ژنو گفت آلمان با سابقه سیاه خود، اعتبار عضویت در شورای حقوق بشر را از دست داده و نمی‌تواند درباره وضعیت حقوق‌بشر به ایران توصیه کند.

رایزن حقوق‌بشر نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در ژنو در واکنش به اظهارات وزیر امور خارجه آلمان در نشست شورای حقوق‌بشر علیه ایران، در سخنانی در جلسه این شورا با رد این اتهامات گفت: کشوری که اتهاماتی علیه کشور من مطرح کرده، خود از تاریخی پر از نقض‌های گسترده حقوق‌بشری رنج می‌برد که هم در داخل مرزهای خود و هم در کشورهای دیگر انجام داده است و این روزها، چنین تاریخچه و خاطراتی برای مردم ایران و جامعه بین‌الملل با حمایت مقامات عالی رتبه این کشور از جنایات نیروهای اشغالگر اسرائیل در سرزمین‌های اشغالی فلسطین، زنده شده است.

به گزارش ایسنا، احمدی افزود: در حالی که نیروهای اشغالگر اسرائیل بی‌رحمانه خانه‌ها، بیمارستان‌ها و زیرساخت‌های انسانی در غزه را بمباران می‌کردند، صدراعظم آلمان به تل‌آویو سفر و حمایت خود را از این جنایات اعلام می‌کند و در حالی که جامعه بین‌المللی در شوک و وحشت از مرگ هزاران کودک فلسطینی است، وزیر امور خارجه آلمان به تل‌آویو سفر و حمایت خود را از مرتکبین به جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین اعلام می‌کند.

رایزن حقوق‌بشر نمایندگی دائم ایران در ژنو همچنین افزود: در حالی که همه زیرساخت‌های انسانی، بیمارستان‌ها، مدارس در غزه تخریب شده‌اند و هر موجود زنده‌ای در این منطقه از جهان توسط نیروهای اشغالگر اسرائیل کشته می شود، رهبران آلمانی که ادعا می‌کنند از حقوق‌بشر دفاع می‌کنند، پس از صدور رای دیوان بین المللی دادگستری علیه اسرائیل برای توقف نسل‌کشی در فلسطین، از این رژیم حمایت می‌کنند.

احمدی در پایان سخنرانی خود خطاب به اعضای شورای حقوق‌بشر گفت: این کشور با چنین سابقه‌ای، اعتبار اخلاقی، حقوق بشری و سیاسی برای عضویت در شورای حقوق بشر را از دست داده است و با این رویکرد، نمی‌تواند درباره حقوق‌بشر در کشورهای دیگر، از جمله کشور من، حرف بزند یا توصیه‌ای ارائه دهد.

«ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز سه‌شنبه شب، اتهام‌زنی وزیر امور خارجه آلمان در نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل علیه جمهوری اسلامی ایران را تلاشی بی‌حاصل برای سرپوش گذاشتن بر حمایت این کشور از اشغالگری و بی‌تفاوتی نسبت به نقض فاحش حقوق بشر و حقوق بشردوستانه در فلسطین توصیف کرد.

کنعانی تصریح کرد: طنز تلخی است که برخی دولت‌های غربی با سابقه حمایت همه‌جانبه از ناقضان حقوق بشر و نقش مستقیم در تأمین و تجهیز رژیم صدام به سلاح شیمیایی در جریان جنگ تحمیلی علیه ایران و نیز حمایت بی پروا از نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در غزه، داعیه دفاع از حقوق بشر را دارند.

او گفت: به آلمان توصیه می‌کنیم بیش از این، با توصیه‌های به ظاهر انسانی و البته خلاف واقع، واژه‌های اصیل و ارزشمند حقوق بشر را وارد بازی‌های سیاسی نکنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۲-۱۲-۱۰ ۱۳:۳۶

دنیا بجایی رسیده که آدم حاش بهم میخوردوقتی آمریکا وصهیونیستها وآلمانیهاوانگلیسیها دم ازحقوق بشروانسانیبت میزنند،امروزه نزدجهانیان،منفورترین کشورها ورژیمها، صهیونیستها،آمریکائیها. آلمانیها وانگلیسیها هستند.