در آستانه انتخابات ۱۱ اسفندماه، تبلیغات وارونه و سیاهنمایی از دستاوردهای نظام و دولت به پروژه دشمنان و معاندان نظام برای ایجاد شکاف میان مردم و حاکمیت تبدیل شده است و با این تبلیغات وارونه و میدانداری برخیها شاهد فضاسازیهایی برای کاهش مشارکت در انتخابات هستیم که در این بین جهاد تببین و ترغیب مردم به مشارکت حداکثری به طور قطع از نقش مؤثری در ابتر ماندن پروژه معاندان برخوردار خواهد بود.
حضور در انتخابات به عنوان یک حق برای مردم است
استادیار گروه جغرافیای دانشگاه سیدجمالالدیناسدآبادی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: حضور در انتخابات به عنوان یک حق برای مردم است چراکه مردم با حضور خود در انتخابات نوع مدیریت جامعه و یک مدل و الگوی مدیریتی برای کشور انتخاب میکنند.
حافظ مهدنژاد با اشاره به ضرورت شرکت در انتخابات اظهار کرد: مردم، محور قانون اساسی و جمهوری اسلامی هستند و اعمال نظرات مردم در شیوه حکمرانی کشور ایران اسلامی به صورت انتخابات است و این امر همواره یک مقوله ضروری و سرنوشتساز برای آینده مردم و کشور به شمار میرود.
وی با بیان اینکه انتخابات به معنای حضور و تأثیرگذاری مستقیم مردم در فرآیند تصمیمسازی، تصمیمگیری، سیاستسازی و سیاستگذاری کشور است، افزود: حضور مردم در انتخابات به منزله امیدآفرینی بوده و مشارکت بالای مردم در انتخابات، وحدت، همبستگی و انسجام مردم را افزایش داده و اعتماد به نفس ملی را ارتقاء میبخشد و فضای مثبتی در جغرافیای پهناور ایران عزیز و دوست داشتنی ایجاد میکند.
مهدنژاد با تأکید بر اینکه این فضای مثبت مشارکت حداکثری از نقش مؤثری در همافزایی برخوردار بوده و زمینه را برای تحولات مطلوب در عرصههای مختلف به ویژه حل مشکلات معیشتی، فراهم میسازد، ادامه داد: حضور با نشاط مردم به معنای مقتدر شدن و اقتدار روزافزون برای کشور در زمینههای مختلف اعم از سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و امنیتی است.
وی بیان کرد: به بیان بهتر، مشارکت فراگیر مردم در انتخابات، پشتوانه تقویت کشور خواهد بود و جایگاه و توان دیپلماسی کشور در نظام بینالملل را افزایش خواهد داد.
مهدنژاد اظهار کرد: به طور قطع روز جمعه ۱۱ اسفندماه همه برای ایران همیشه سربلند و سرافراز و برای تأمین و تضمین اقتدار روزافزون کشور و برای حل مشکلات به ویژه مشکلات اقتصادی خواهیم آمد و پرشور مشارکت خواهیم کرد.
وی گفت: در روز انتخابات با حضور تاریخی خود دشمنان این آب و خاک عزیز را از چشم طمع بهاین سرزمین و هزینهسازی برای این مرز و بوم ناامید خواهیم کرد و اجازه نخواهیم داد برای ما نقشههای شیطانی بکشند.
استادیار گروه باغبانی دانشگاه سیدجمالالدین اسدآبادی هم در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: مردم در نظام جمهوری اسلامی ایران جایگاه بسیار مهم و راهبردی دارند به طوریکه اصل ششم قانون اساسی به صراحت این امر را نشان داده است.
علیرضا نوروزیشرف گفت: بر مبنای اصل ششم قانون اساسی «در جمهوری اسلامی ایران امور کشور باید به اتکاء آراء عمومی اداره شود» و در این رابطه امامین انقلاب تأکید ویژهای بر تحقق این اصل داشتهاند.
وی با اشاره به برگزاری ۳۹ انتخاب در ۴۵ سال گذشته در کشور ایران اسلامی تصریح کرد: در واقع هر ۱۳ و یا ۱۴ ماه یک انتخابات در کشور بزرگ ایران اسلامی در اوج امنیت و سلامت برگزار شده است.
نوروزیشرف با اشاره به اهمیت انتخابات و ضرورت مشارکت حداکثری مردم در این رویداد سیاسی مهم خاطرنشان کرد: مشارکت مردم از مهمترین ابزارهای یادگیری اجتماعی و رشد فردی بوده و مشارکت فراگیر، زمینه را برای رشد و پیشرفت کشور فراهم میکند، ضمن اینکه مشارکت گسترده موجب افزایش نظارت جمعی در سطوح مختلف اعم از تصمیمگیری، مطالبهگری، نظارت و اجرا میشود و زمینه را برای تحقق شفافیت، کاهش فساد، گردش نخبگان و توزیع عادلانه قدرت فراهم میسازد و در نتیجه این امر، اعتماد عمومی را در سطح جامعه ارتقاء میدهد.
وی یادآور شد: علاوه بر این با مشارکت مردمی وحدت و انسجام اجتماعی افزایش مییابد و تعارضات اجتماعی رنگ میبازد، مشارکت بالا موجب افزایش روزافزون مشروعیت و مقبولیت نظام میشود و این موضوع به نوبه خود موجب افزایش توان دستگاه سیاست خارجی برای تحقق منافع ملی خواهد بود.
نوروزیشرف ادامه داد: امنیت، پیشرفت و عزت کشور مفاهیمی بوده که مورد اجماع تمام افرادی که در ایران اسلامی زندگی میکنند، پس برای امنیت ایران، برای پیشرفت ایران و برای عزت ایران، روز جمعه همه ما پای صندوقهای رأی خواهیم آمد و با مشارکت حداکثری خود، دشمنانمان این کمین کردههای نابهکار را مأیوستر از همیشه خواهیم کرد.
وی اظهار کرد: یازدهم اسفندماه، مردم آگاه و بابصیرت ایران با اراده و مصمم وارد میدان انتخابات، این رقابت و مسابقه ملی خواهند شد و صندوقها را از رأی و اراده خود پر خواهند کرد و به امید خداوند متعال، برای این افتخار بزرگ، جشن خواهیم گرفت.
به گزارش ایسنا، اساتید دانشگاه سیدجمال الدین اسدآبادی هم درباره انتخابات ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ بیانیهای صادر کردند که در بخشی از این بیانیه آمده است: انتخابات نشاندهنده یک فرصت بزرگ و نمایانگر عزم ملی، اقتدار ملی و بصیرت ملی است. انتخابات به معنای تولید قدرت، پیشرفت و تعالی کشور و افزایش امید به آینده است. مشارکت، امنیت، وحدت ملی و پیشرفت، کلیدواژه هایی هستند که همه مردم از آنها منتفع میشوند و منافع ملی کشور را تأمین میکند.
حضور بالای مردم پای صندوق های رأی، نمایش آشکار پشتوانه مردمی نظام در برابر چشم جهانیان است و در نتیجه موجب هراس دشمنان می شود چراکه آنها به خوبی بر این امر آگاه هستند که مشارکت حداکثری و پررونق مردم در انتخابات، قدرت و اقتدار کشور را در عرصههای منطقهای و بینالمللی افزایش می دهد. افزون بر این، برگزاری انتخابات پرشور موجب ایجاد امید و انگیزه، تقویت نشاط اجتماعی و حل مشکلات کشور در زمینه های گوناگون و به ویژه مسائل اقتصادی و فرهنگی خواهد شد.
اینجانبان به ملت شریف ایران و جامعه دانشگاهی و به ویژه جامعه دانشگاهی سیدجمالالدین اسدآبادی عرض میکنیم دیروز نوبت قهرمانانی بود که برای حفظ تمامیت ارضی کشور، سخاوتمندانه عزیزترین داراییشان یعنی جان عزیزشان را برای ما فدا کردند، پس امروز ما میراثدار آن عزت آفرینان و قدرت آفرینان ایران اسلامی هستیم، بنابراین وظیفه داریم با بصیرت، تبیین و آگاهی دادن به توسعه کشور به مأیوس کردن دشمنانی که چشم به ضعف ایران عزیز دارند، کمک کنیم. بدون شک، امروز یک رأی ما، موجب تقویت اقتدار و عزت کشور خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات