ایرج آصفی امروز ۹ اسفند ماه اظهار کرد: میزان جوجهریزی در مرغداریهای استان در بهمن ماه سال جاری ۶ میلیون و ۵۲۵ هزار قطعه بوده که نسبت به بهمن ماه سال گذشته ۴۱ درصد افزایش داشته است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: از این میزان جوجهریزی بیش از ۱۲هزار و ۳۹۷ تن گوشت مرغ آماده طبخ استحصال خواهد شد.
آصفی گفت: با توجه به ظرفیتسازی صورتگرفته در سال گذشته چنانچه بازار مصرف گوشت مرغ مهیا باشد این توانایی وجود دارد که حجم جوجهریزی در استان در هر دوره به بیش از هفت میلیون قطعه افزایش یابد که این امر ضمن ایجاد اشتغال پایدار در بخش کشاورزی موجب رونق اقتصادی در سطح استان خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات