به گزارش ایسنا، تعدادی از اعضای جمعیت رزما با حضور در نشست انتخاباتی در محل خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) به تشریح برنامههای انتخاباتی خود پرداختند.
ثروتی: رسالت رزما حرکت در راستای منشور گام دوم انقلاب اسلامی است
هادی ثروتی عضو شورای مرکزی جمعیت رزما در توضیح اهداف شکل گیری این جمعیت گفت: جمعیت رزمنده مدافع انقلاب اسلامی بر اساس اهداف، منشور، مرامنامه و اساسنامه تعیین شده حرکت میکنند. رسالت رزما در کنار حرکت انقلابی و جهادی این است که بتواند منویات و سیاستهای کلان و رهنمودهای رهبری را دنبال کرده و گفتمان عدالت و پیشرفت و سیاست های اقتصادی را طبق گام دوم انقلاب اسلامی پیش ببرد.
وی ادامه داد: بسترسازی برای فرهنگ اسلامی و حل مشکلات و معضلات اجتماعی به خصوص فساد، پاکدستی و عدالت طلبی، بصیرت افزایی و آگاهی بخشی عامه مردم و جهت دهی حرکت تشکیلات انقلابی و جهاد در کنار حرکات جهادی از دیگر اهداف رزما است. وارد شدن در حلقه های رقابت نیز برای تاثیرگذاری و کنش گری و تعامل در ابعاد سیاسی است.
ثروتی گفت: رزما با ورود به رقابت های سیاسی به دنبال کنش گری در جامعه است تا سیاست های جامعه را به سمت انقلابی و جهادی جهت دهی کند با این نگاه جمعیت رزما در ائتلافها و جمعیتها حضور پیدا کرد.
وی با اشاره به مجوز رزما و سازماندهی کشوری این جمعیت بیان کرد: جمعیت رزما کمتر از دو سال است که شکل گرفته و سازمان دهی شده است. در شرایط فعلی نیز رزما صلاح را در این دانست که با نگاه انقلابی در ائتلاف ها حضور پیدا کند. رزما با تلاش گران انقلاب در قالب ۱۳ حزب همسو وارد عرصه رقابت شد و با امنا ائتلاف کرد.
این عضو شورای مرکزی رزما گفت: کاندیداهای رزمنا در ائتلاف امنا بعد از طی شدن فرآیند و انجام مصاحبه و براساس شایسته سالاری تعیین شدند که امیدوارم در نهایت بتوانند اثرگذاری لازم را داشته و گامی در جهت پیشرفت نظام بردارند. جلسه امروز نیز برای انعکاس نظرات و تفکرات کاندیداهای رزما به مردم تشکیل شده است.
غضنفری: ساماندهی فضای مجازی از برنامه های انتخاباتیام است
کامران غضنفری عضو رزما و کاندیدای انتخابات مجلس با اشاره به سوابق تحصیلی خود گفت: بنده دارای کارشناسی ارشد روابط بین الملل و نویسنده و پژوهشگر تاریخ معاصر ایران هستم. هدفم از کاندیداتوی مجلس پیگیری مطالبات ملت در ابعاد مختلف همچون سیاسی اقتصادی و فرهنگی و تلاش برای تحقق مطالبات رهبری است.
وی در تشریح برنامه های خود گفت: در راستای پیگیری مسائل اقتصادی، بحث لغو مصوبه دلاری فروشی برخی کارخانه ها و تولیدکننده های داخلی را دنبال می کنم که علی رغم تذکر رهبر انقلاب هنوز این اتفاق نیفتاده و برخی کارخانه های داخلی مواد اولیه را به ریال می خرند اما محصول نهایی را به دلار بفروشند که کار غلطی است. این کاندیدای انتخابات مجلس، الزام دولت برای ارائه زمین رایگان برای افراد فاقد مسکن را از جمله برنامه های خود برشمرد و گفت: باید زمین به افراد فاقد مسکن داده شود چون این محدودیت باعث افزایش قیمت مسکن شده است همچنین خانه دار شدن مردم یک آرزوی دست نیافتنی است. با پیگیری این موارد دولت می تواند به بهترین شکل به مردم خدمت کند.
وی قانونمند کردن و ساماندهی فضای مجازی را از دیگر برنامه های انتخاباتی خود برشمرد و گفت: با وجودی که رهبری بارها از مسئولان خواستند که فضای مجازی یله و رها ساماندهی شود؛ هنوز این اتفاق رخ نداده و مجلس یازدهم با لقب انقلابی نیز نتوانست در این باره مصوبه ای داشته باشد.
غضنفری با بیان اینکه مطالبه گری از دستگاه قضایی برای برخورد با مفسدان دانه درشت را در دستور کار دارد، افزود: این توقع از دستگاه قضایی می رود افرادی که خسارات کلان به جمهوری اسلامی وارد کرده و دارای جایگاه قانونی بودند را پای میز محاکمه بکشاند؛ این اتفاق درباره دانه درشت ها محقق نشده است. در صورت ورود به مجلس این موضوع را از دستگاه قضایی مطالبه می کنم.
وی با بیان اینکه به دنبال تعریف جایگاه قانونی برای طب سنتی و ایرانی اسلامی هستم، افزود: این افراد به دلیل نداشتن جایگاه قانونی از ارائه خدمت به مردم محروم می شوند. وزارت بهداشت نیز با این پزشکان طب سنتی برخورد ناحق کرده و آن ها را با اتهام دخالت در امور پزشکی به دادگاه می کشاند. باید این موضوع در مجلس به قانون تبدیل شود.
لامعی: برنامه ای برای اصلاح نظام بانکی دارم
بهمن لامعی عضو رزما و کاندیدای انتخابات مجلس با اشاره به سوابق تحصیلی خود گفت: بنده دارای دکترای علوم سیاسی و کارشناسی ارشد روابط بین الملل و کارشناسی زبان فرانسه از دانشگاه شهید بهشتی هستم. همچنین عضو سابق هیات مدیره بیمه ایران و از فرماندهان دفاع مقدس بوده و برای رفع معضلات جامعه در ابعاد اجتماعی و اقتصادی برنامه دارم.
وی با بیان اینکه مهمترین مشکل مردم مسائل اقتصادی و معیشتی است ، گفت: افزایش قیمت کالا، ارز، طلا و مسکن باعث افزایش آسیبهای اجتماعی شده است. خط فقر به اندازه ای شده که نگرانی دربین مردم به وجود آورده است لذا اولین پیشنهاد برای اصلاح نظام بانکی است چون نظام بانکی ما شبه ربا است و باید اصلاح شود.
لامعی با بیان اینکه پایه اقتصادی کشور نظام بانکی است، افزود: برای رونق تولید و معیشت باید نظام بانکی اصلاح شده و بهره های بانکی بین ۲ تا ۵ درصد شود تا تولیدکننده بتواند توان بازپرداخت وام را داشته باشد نه اینکه به دلیل بهره های بالای بانکی کارخانهدار ورشکسته شده و بعد کارخانه به نفع بانک مصادره شود. باید بانکداری و اقتصاد به معنای واقعی اسلامی شده و بانک ها طبق فرامین رهبری در خدمت تولید باشند.
وی با بیان اینکه مشکل دیگر کشور فرار مغزها است، گفت: بسیاری از دانشجویان، جوانان و خبرگان و اساتید دانشگاهی به دلیل نبود قوانین روزآمد و رقابت پذیر از کشور می روند و دولت هم به دلیل نداشتن این قوانین، نمیتواند از این جوانان و دانشمندان حمایت کند لذا می توان با تصویب قوانین خوب از جوانان و اساتید دانشگاهی حمایت کرد و مانع خروج دانشمندان و اساتید از کشور شد.
فلسفی: برنامه اختصاصی با عنوان انقلاب در کشاورزی دارم
پیمان فلسفی عضو رزما و کاندیدای انتخابات مجلس با اشاره به سوابق تحصیلی و کاریاش گفت: دکترای ترویج و آموزش کشاورزی را دارم و براساس تخصص و سوابق تحصیلی خود برنامه هایم را در مجلس دنبال می کنم. هدفم از ورود به عرصه نمایندگی و کاندیداتوری نیز وجود نگاه تخصصی در حوزه اقتصادی به ویژه کشاورزی است.
وی دامه داد: عضو هیئت علمی سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی، معاون وزیر کشاورزی در دولتهای نهم و دهم، مشاور وزیر کشاورزی، قائم مقام دبیرکل کمیته پدافند غیرعامل، فرمانده بسیج جهاد کشاورزی و مدیرکل دفتر رهبری وزارت کشاورزی بودم و تجارب بین المللی در عرضه توسعه روستایی و خودکفایی محصولات کشاورزی دارم . همچنین ۱۰ کتاب و بیش از ۵ مقاله علمی و پژوهشی تالیف کرده و نظام مسائل حکمرانی بخش کشاورزی و دست یابی به امنیت پایدار غذایی را احصا کردم و برای همه این موارد در مجلس برنامه دارم.
فلسفی با بیان اینکه اولویت اصلی بحث معیشت و اقتصاد است، افزود: مشکلات معیشتی مردم را رنج می دهد لذا باید راهکار کوتاه، میان و بلند مدت با رویکرد اقتصاد مقاومتی و کاهش تورم در دستور کار باشد. در همین راستا باید تصویب قوانینی برای کاهش فقر و بیکاری را دنبال کرد. علاوه بر این به قوانینی برای سرمایهگذاری و اشتغال جوانان در حوزه های مختلف احتیاج داریم تا شاهد سطح رفاه و زندگی مردم در تراز انقلاب اسلامی و پیشرفت اسلامی باشیم.
وی با بیان اینکه احتیاج به قوانینی در حوزه اقتصادی برای کاهش وابستگی به خارج و افزایش تولید و صادرات داریم گفت: باید نتیجه این قوانین کاهش فرآیند برای سرمایهگذاری و رشد مناسب اقتصادی باشد.
این کاندیدای انتخابات مجلس با بیان اینکه برنامه اختصاصی در حوزه کشاورزی دارم گفت: برنامه اختصاصی با عنوان انقلاب در کشاورزی دارم؛ امام راحل فرمود اساس اقتصاد، کشاورزی و صنعت و پول نفت در خدمت بخش کشاوری باشد که نتیجه آن افزایش صادرات غیرنفتی می شود.
فلسفی توضیح داد:۱۳۰ میلیون تن تولید محصول کشاورزی داریم حال اینکه با همین مقدار آب، خاک و نهاده می توان حدود ۳۰۰ میلیون تن تولید داشت و کشور را بی نیاز از واردات محصول کشاورزی کرد و حتی تبدیل به صادرکننده مطرح در منطقه و جهان شویم تا محصولات ما در دنیا عرضه شود. ما در ۲۰ محصول زراعی و باغی جزو ۱۰ کشور برتر دنیا هستیم پس چرا نباید صادرکننده باشیم؛ این ها نشان می دهد که به قوانین مناسبی در این عرصه احتیاج داریم.
وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت گستره نخبگانی امنا و رزما، می توان بیش از هزار نفر را در بخش کشاورزی و موسسات تحقیقاتی ملی به کار گیریم و شرایطی را فراهم کرده که فناوری وارد مزارع کشاورزان شود. همچنین جامعه مصرف کننده با قیمت مناسب تر محصولات را دریافت کنند.
این کاندیدای مجلس با بیان اینکه مطالبه گری در حوزه کشاورزی را دنبال می کند گفت که علی رغم تاکیدات در قانون اساسی بر محوریت کشاورزی اما به آن توجهی نشده که ان شاءلله در مجلس دوازدهم شاهد جهش و انقلابی در بخش کشاورزی خواهیم بود.
سراج: باید کسب و کارهای خانگی را تقویت کرد
محمد سراج عضو شورای مرکزی جمعیت رزما و کاندیدای انتخابات مجلس نیز با اشاره به سوابق تحصیلی اش گفت: دارای کارشناسی ارشد حقوق و مدیریت و مدرس دانشگاه های دولتی و آزاد هستم. بعد از دفاع مقدس مسئولیت های اجرایی و فرهنگی در سطح استانی و ملی داشتم که از جمله آن ریاست سازمان بسیج کارمندان و وزارتخانه ها و رییس مرکز اردویی گردشگری و راهیان نور ذیل نیروی مقاومت بسیج است.
وی با بیان اینکه شناخت کافی از وظایف و اختیارات مجلس دارم، گفت: نماینده مجلس غیر از قانونگذاری ، وظیفه نظارتی نیز دارد که برای این کار ابزارهایی همچون سئوال از وزرا و رییس جمهور و حتی استیضاح رییس جمهور و تحقیق و تفحص را داراست لذا اگر نظارت تقویت شود، فساد نیزکاهش پیدا میکند حالا چرا مجلس در نظارت ضعیف است چون بیراه می روند.
این کاندیدای انتخابات مجلس بیان کرد: رهبری فرمود چرا در انتصابات دخالت میکنید؟ نتیجه این می شود که چشم روی خطاها بسته می شود؛ مقابله با فساد موضوع مهمی است که با تقویت نقش نظارتی مجلس می توان در آن راستا حرکت کرد.
وی با بیان اینکه مادر مصائب و گرفتاری امروز بیکاری است، گفت:برای مقابله با بیکاری و تقویت اشتغال و کسب و کار، نیازمند قوانینی هستیم. سراج با تاکید بر لزوم توجه به تولیدکنندگان گفت: با توجه به اینکه کشاورزی مزیت بالای کشور، باید به سمت تقویت آن رفت همچنین کسب و کارهای خانگی را تقویت کرد تا بیکاری مهار شود.
سراج: وقتی رای مردم برای کشور عزت و امینت می آورد، چرا رای ندهیم
سراج درباره لزوم مشارکت مردم در انتخابات گفت: جمعیت رزمندگان دفاع مقدس در راستای تقویبت مشارکت وارد عرصه شده است؛ اینکه لیست های متعدد هم با هم رقابت می کنند باعث افزایش مشاکت می شود. کار رزما تقویت رقابت و مشارکت است.
وی با بیان اینکه قاعده اداره کشور با رای مردم است گفت: در هیچ جای دنیا همچون ایران مسئولان با واسطه و بی واسطه با رای مردم انتخاب نمی شوند؛ انتخاب هم موضوع مهمی است چون نتیجه انتخاب خوب، شهید رجایی و انتخاب بد بنی صدر می شود.
این کاندیدای انتخابات مجلس با بیان اینکه میزان مشارکت تعیین کننده پشتوانه مردمی کشور است، گفت: وقتی رای مردم برای کشور عزت و امینت می آورد چرا رای ندهیم. اگر رای مردم نافذ نبود چرا دشمنان قسم خورده از مردم می خواهند که رای ندهند پس رای مردم نافذ و تیری است که به سمت دشمن مستکبر پرتاب می شود لذا همه مردم برای حضور در پای صندوق رای ها و انتخاب خوب وظیفه دارند.
فلسفی: مردم با حضور حداکثری، نقش خود را در اداره کشور حداکثری می کنند
فلسفی نیز درباره لزوم مشارکت مردم در انتخابات گفت: مشارکت جلوهای از مردم سالاری دینی و تعیین سرنوشت مردم است. مردم با حضور حداکثری، نقش خود را در اداره کشور حداکثری می کنند و منافع آن شامل مردم می شود.
وی تاکید کرد که مردم با حضور در انتخابات افراد اصلح را مبتنی بر سوابق و عملکرد و برنامه هایشان انتخاب کنند. مشارکت، اصلی اجتناب ناپذیری و رای دادن حق مسلم مردم است که هر کسی از آن فاصله گیرد به خود و کشور ضرر وارد می کند. انشالله شاهد حضور حداکثری مردم باشیم.
غضنفری: همه مردم حتی افراد معترض و ناراضی در انتخابات شرکت کنند
غضنفری نیز درباره لزوم مشارکت مردم در انتخابات گفت: به آن دسته از مردم که می گویند شرکت در انتخابات چه فایده ای دارد و چرا باید شرکت کنیم، می گویم اگر شما شرکت نکنید بخشی از آحاد جامعه حضور پیدا خواهند کرد همان طور که از اول انقلاب تاکنون بوده است پس اگر نسبت به برخی مسائل اقتصادی، فرهنگی و سیاسی اعتراض دارید و ناراضی هستید، راه آن شرکت در انتخابات و انتخاب افرادی است که با عقاید و تفکرات شما همسویی بیشتری دارند. اگر در انتخابات شرکت نکنید نمی توانید اعتراض کنید که چرا فلان مساله پیگیری نشد.
وی افزود: راه حل معقول آن است که همه مردم حتی افراد معترض و ناراضی در انتخابات شرکت کرده و سعی کنند کسانی که با تفکرات و خواستهها آن ها هموسویی دارند را به مجلس بفرستد .
لامعی: پایین بودن مشارکت به معنای عدم رضایت مردم از قوا تعبیر می شود
لامعی هم درباره لزوم مشارکت مردم در انتخابات گفت: مشارکت نشان دهنده هبمستگی با شیوه اداره کشور و پایین بودن مشارکت به معنای عدم رضایت مردم از مجلس و قوه مجریه و سایر قوا تعبیر می شود.مردم با مشارکت و رای به کاندیدای اصلح، می توانند نقشی در همبستگی سیاسی داشته باشند.
وی گفت که باید سیاست داخلی و خارجی در مسیر خواسته های مردم باشد یعنی سیاست خارجی تعاملی داشته و قوانین مصوب مجلس در حوزه سیاست خارجی نیز در جهت کاهش تحریم، رونق صادرات و سفره مردم باشد. مردم باید لمس کنند که مجلس به فکر مردم است.
ثروتی: مردم نسبت به مقدرات کشور و منافع ملی بی تفاوت نباشند
ثروتی نیز درباره لزوم مشارکت مردم در انتخابات گفت: تحول و رشد و پیشرفت از فرآیند انتخابات میگذرد. مردم ایران بصیر و باهوش و فهیم هستند و همه اذعان دارند ایرانی ها سرآمد هستند. در همه عرصه ها، ایرانی ها به لبه علمی دنیا رسیدند که نشان دهنده درک و بصیرت و هوش آن هاست که آقای منطقه بوده و نقش خود را در معادلات بین المللی دنیا نشان دارد لذا مردم ایران می دانند و می فهمند راه حل برون رفت مشکلات از صندوق و انتخابات می گذرد.
وی گفت: به مردم ایران توصیه می کنیم همانطور که دنبال بهترین ها در زندگی هستیم، نسبت به مقدرات کشور و منافع ملی بی تفاوت نباشند. خواسته دشمن بی تفاوتی مردم است؛ ممکن است مردم ایران منتقد باشند اما دشمن کشور نیستند پس این انتقادات را در قالب برنامه های کاندیداها و از صندوق های رای دنبال کنند.
این عضو شورای مرکزی رزما، در جمع بندی بیان کرد: جمعیت رزما اهداف و برنامه دارد و دنبال تغییر و تحول است؛ این را با شعار نمی گوییم و حاضریم تمام این موارد را در رسانه ها بیان کنیم. پیشنهادات مان را هم به دولت ها داده ایم.
وی با تاکید بر اینکه می توان مشکلات را با درایت و هوشمندی و تلاش وکوشش و نگاه انقلابی وجهادی حل کرد، گفت: بن بست نیست و راه برون رفت وجود دارد. می توان با هدفگذاری ومنطبق با نقشه راه گام دوم از این فضا عبور کرد و بهبود وضعیت معیشتی، اقتصادی رفاهی و سعادت و خوشبختی را برای جامعه ایران رقم زد.
انتهای پیام
نظرات