علی اسماعیلی امروز (سهشنبه، ۸ اسفندماه) در مراسم گرامیداشت هفته امور تربیتی و تربیت اسلامی در زنجان، اظهار کرد: به جز تحصیلات دانشگاهی که برای رسیدن به معلمی و مربیگری بسیار لازم است، نوع نگاه ما به مربیگری نیز بسیار ارزشمند و مهم است.
وی با توضیح اینکه اگر به عنوان مربی به کاری که باید انجام دهیم ایمان داشته باشیم قطعا کارمان تاثیرگذار نخواهد بود، متذکر شد: شهدای ما به ویژه شهدای فرهنگی نمونه بارز کسانی هستند که به کاری که انجام دادهاند ایمان و اعتقاد کامل داشتند.
اسماعیلی با توضیح اینکه آنچه که یک مربی را ماندگار میکند ایمان به کاری است که انجام میدهد، ادامه داد: معلمان و مربیان پرورشی یکی از وظایف سخت این روزهای جامعه یعنی پرورش انسانها را به عهده دارند.
این مسئول با توضیح اینکه اگر ما بخواهیم به یک آموزش مطلوب برسیم باید از مسیر امور تربیتی رد عیور کنیم، متذکر شد: در این بین نقش خانوادهها و اولیا نباید به فراموشی سپرده شود زیرا اگر از خانوادهها غافل شویم کاری که در آموزشوپرورش انجام میشود شاید به ثمر ننشیند.
او با اشاره به اینکه دانشآموزان نسل جدید هر یک خصوصیت خاص خود را دارند لذا در تربیت آنان نباید از نقش خانوادهها چشمپوشی کرد، افزود: اولین گفتمانی که در حوزه خانواده میتوان در آن ورود کرد این است که خانوادهها به نحوی حمایت و هدایت شوند که تعارضی بین هدفهای تربیتی و آموزشی آموزشوپرورش و خانوادهها نباشد.
این مسئول با اشاره به اینکه توجه به خانوادهها یکی از موضوعاتی است که در سند تحول نیز مورد اشاره قرار گرفته، ادامه داد: مربیان پرورشی به عنوان راهبران مسائل تربیتی هستند و هیچ موقع نباید خودشان را در تعارض با مباحث آموزشی قرار دهند.
وی با اشاره به اینکه باید مسیر را به گونهای هماهنگ کنیم که بتوانیم این باور را ایجاد کنیم کار تربیتی و کار آموزشی ممزوج با هم است، عنوان کرد: اگر این دو کار با هم باشند نتیجه خواهند داد.
انتهای پیام
نظرات