علیرضا غیاثی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اینکه یکی از مهمترین راههای جلوگیری از هدررفت آب و کاهش آب به حساب نیامده، شناسایی کنتورهای خراب و تعویض به موقع آنهاست، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۷۷۷۵ فقره کنتور خراب در استان تعویض و ساماندهی شده است.
وی با بیان اینکه ساماندهی کنتورهای خراب و انشعابات غیر مجاز از اهداف کلان شرکت آب و فاضلاب استان گیلان برای رسیدن به وضعیت مطلوب شبکه توزیع آب است، افزود: این اقدامات به منظور بهینه سازی فرآیند تولید، توزیع و مصرف آب و همچنین استفاده صحیح و قانونی از آب شرب برای مشترکین است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب گیلان شناسایی کنتورهای خراب را از جمله وظایف مامورین قرائت کنتور دانست و اضافه کرد: تعویض این کنتورها ضمن محاسبه دقیق مصارف مشترکین، تاثیر بسزایی در مدیریت مصرف آب نیز خواهد داشت.
غیاثی با بیان اینکه از مجموع کنتورهای تعویض شده، ۵۶۹۲ فقره معادل ۷۳ درصد خانگی، ۱۲۶۵ فقره معادل ۱۶ درصد غیرخانگی و ۸۱۸ فقره معادل ۱۱ درصد مربوط به اقامتگاههای موقت است، گفت: همچنین ۴۴۸۰ فقره در حوزه شهری و ۳۲۹۵ فقره در حوزه روستایی می باشد.
وی تعداد مشترکین برخوردار از آب شرب بهداشتی در حوزه شهری استان گیلان را ۵۶۱ هزار و ۶۲۳ فقره و در حوزه روستایی را ۳۶۵ هزار و ۴۸۰ فقره دانست.
انتهای پیام
نظرات